Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TRSM'ye gitmezsem ne olur?

Arkadaş ben Bursa'daki uygulamalardan hiçbir şey anlamadım. Heyetler randevu almadan işlem yapmıyor. Trsmye gidiyorum. Doktor değişmiyormuş tek doktor ilgileniyor yani. Sonra internet sitesinde randevusuz yazıyor ama muayene için randevu almanız gerekiyor diyorlar. Randevu almadın mı bakmıyorlar. Randevu derken arıyorsun boş bir güne yazıyorlar. Mhrs den alınma randevu değil yani.

İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemiyorum. Atama olsada kurtulsam bu çileden diyorum.

Ben hiç gitmedim. İhtiyaç duymadım. Engelli raporuda almadım. Doktor ilaç raporuna şizofreni yazmış enson

Trsm iyi birşey gibi kimsesi olmayanlar için kontrol için iyi birşey.

TRSM'de ne oluyor tam olarak? Belki ben de giderim.

TRSM = Toplum Ruh Sağlığı Merkezi demek. Sende gidebilirsin pickle. Genellikle psikoz, şizofreni, bipolar bozukluk olan hastalara bakıyorlar.

Toplum ruh sağlığı merkezlerinde kimler çalışır?

Ruh sağlığı alanında çalışan kişileri şöyle sıralayabiliriz:
  • Psikiyatri hekimi.
  • Pratisyen hekim/Aile hekimi.
  • Psikolog/Klinik Psikolog.
  • Hemşire/Psikiyatri hemşiresi.
  • Sosyal hizmet uzmanı
  • Psikolojik Danışmanlar.
Devamlı aynı doktora görüneceğin için daha iyi olabilir. Devlet hastanelerinde psikiyatriye randevu bulamayabilirsin, ama TRSM lerde randevu gerekmez.

TRSM adresleri illere göre : TRSM Adresleri

@Kobra_, açıklama için teşekkürler. Şu anda ilaçlarım raporlu olduğu için gitmeme gerek yok.

Üst Alt