Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TRT’nin Duyarsızlığı: Harabe Evim İçin Kampanya Yapmadılar!

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
[FONT=Roboto]evet benim oturduğum ev çok hasarlı deyim yerindeyse harebe tanımında bazı yerlerin yeniden yapılması için büyük maddi destek lazım bi trt haberden falan kampanya yapılsın dedim hiç ilgilenilmedi suriyelilere bile ev yapan devlet nerde nerde bu devlet bu harabe evde hastalınıp ölecem ölürsem ahırette ebedi yanmaları için yüce Allah önünde elimden geleni yapacam şikayetçiyim[/FONT]

dostum malesef bu ülkede yardım sever insanlar el atmadıkca devletimizden yardım beklemek boşa olur. arkadasın dediği gibi haluk levente yaz fotoğraflar gönder inşallah yardım eder

Pa_Pi

daha önceden yazmıştım cevap gelmemişti
son çare trt ama duyarsızlar bu trt dekiler

sosyal medya ta takip edip ulaşmalarını sağlayabileceğin czn burak ibrahim yılmaz haluk levent var devamlı mesaj atarsanız duyarsız kalmazlar inşallah

acaba suriye vatandaşlığına mı geçsek daha iyi hizmet alırız . hastanelerde bile öncelikleri var.

Şükür ve sabır. Bu iki konuda biraz daha detaylı yazayım diyorum ancak fuzuli bir tepki ile karşılaşma ihtimalinden ötürü vazgeçtim. Yazdıklarından bu alemin imtihan alemi, ahiret aleminin de mükafat ve ceza alemi olduğunu idrak ettiğin anlaşılıyor. Sanırım ne demek istediğim anlaşılmıştır. Allah yardımcın olsun, hiç ummadığın yerden bir de bakmışsın o kıskandığın briket evlerden daha güzelini nasip eder yüce yaratan. Şükür ve sabır, sakın unutma.

Şükür edenlerden tiksinir hâle geldim.

doğaevrim

tek kalıyom şizofren rahatsızlığım var bu yüzdende çalışamıyom yardım bekliyom

Üst Alt