Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TRT yazacaklar benden bilgi alabilir...

idare1984

Üye
Konular
56
Reaksiyonlar
0
geçen yıl ekpss ile lisans mezunu olarak atandım benim gibi engelli kardeşlerime yardımcı olmak istiyorum.

idare1984

kardeşim ilk tercihim trt benim..

biraz bilgi verirmisin?
çalışma şartları ağırmı?
benim engelim şizofreni-biraz sinirli olabiliyorum birde açıkçası çalışma isteği yok içimde..çalışamıyorum ama çalışmak zorundayım.
yoksa soyutlanıyorum ben herşeyden.

çok iş yükü verip bunaltırlarmı insanı.
engelliye bakışa açıları ve davranışları nasıl.

birde işte sosyal haklar,maaş v.s bilgisi paylaşırmısın.

tşk.

idare1984

kardeş kaç bölümün ne senin birde kaç puanla kaçıncı tercihle yerleştin rahat mı

KARDEŞİM benim de ilk tercihim TRT 88.65 PUANIM VAR.
ORTAÖĞRETİMDEN GİRDİM SINAVA MUHTEMELEN TRT ye ATAMAM OLMAZ GİBİ...
3 KİŞİ ALIM YAPILACAK ANKARAYA....

Trtye 2014 ekpss ile lisanstan girdim bölüm kamu yönetimi 89 ile yerleştim.kaliteli bir kurum servis her semte var yemekler 1.sınıf ve ucuz sosyal tesisleri bakımlı çalışanlar kendini yetiştirmiş çok güzel bir yerleşkesi var ankara oranda kurumda çok engelli memur ve çeşitli dallarda çalışan var iş genelde rahat amir baskısı yok kılık kıyafet teknik personellerde serbest memurlar genelde kılık kıyafet düzenlemesine uyar

bu alımda 6 kişi alıyordu sanırım bu sefer geleceğini sanmıyorum ama 2. alımlarda olabilirdi bilmiyorum yine de yazdım

maaşlar hakında bilgi veririmiisinz göreve nezaman sürede başlatılıyor birde güvenlik soruşturması varmı acaba kısa süreded cevaplarmısınız malum yarın tercih son günü

ilginize şimdiden teşekür ederim sağlıcakla kalınız.

Maaş nasil? Mesai saatleri ve ataninca yeni rapor istediler mi?

9 yıl başka kurumda görev yapmış biri olarak trtde 6 aydır görev yapıyorum 5/3 evli eş çalışıyor 1 çocuk 2.derece engel 3100 civarı alıyorum yeni başlayan sanırım 2800 2900 felan alıyordur ayrıca yayın hizmetlerinde çalışan personel ilave 100 tl alıyor zamanla ek gösterge ve maaş artışı da var.güvenlik soruşturması bir çok kurumda yapılır haliyle yerleşmeler 3-4 ay sürebilir.

9-18 arası çalışılır benden yeni rapor istenmedi kronik raporum vardı ama her ihtimale karşın atanacak arkadaşlar yeni tarihli rapor alırlarsa daha iyi olur.

Trt'ye atanan var mı

Arkadaşlar TRT ye atanan var mı aramızda

Üst Alt