Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TRT'de güvenlik memurluğundan teknisyenliğe geçebilir miyim?

Erender

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
TRT de koruma güvenlik memuru kadrosunda bir radyo verici istasyonunda çalışmakdayım. yüzde yetmiş üç(73) oranında egnelli raporu aldım bu ay. raporda ağır ve efor gerekdiren işlerde çalışamaz yazıyor. kurumdan aynı yerimde başka bi kadro isteğinde bulundum bugün. 24 yıldır çalışdığım istasyonda çok sayıda teknik personel eksik boş kadro var. teknisyenlik kurum içi sınavla verilen bir kadro. yeterli teknik diplomam var. bu kadroyu sınavsız talep etme hakkım varmı.bilgisi olan arkadaşlardan bu gibi mevzuat hakkında bilgisi olanlardan yardımınızı beklerim. herkese hayırlı günler dilerim.

Ewet teknisyenlik, teknikerlik ünvan değişikliği sınavı ile geçilen kadrolar, Engelliler için malesef sınavsız bir geçiş hakkı yok bildiğim kadarı ile

22 senelik güvenlik olarak ben de şaşırdım evet bu duruma,herhalde mesleğe başladıktan sonra oluştu engellilik durumu??

24 yıldır memurum dedim
bu ay aldım raporu
2 defa kalp krizi geçirdim astım var

Raporu bu ay aldım yazıyo yazımda girerken engelli değildim.

Üst Alt