Öncelikle şunu belirteyim... Dizi hayatımda izlediğim en iyi dizilerden... Herhangi bir değişiklik olmazsa sadece 1 sezon ve 8 bölüm sürecek... Dizinin 5 bölümü yayınlandı... Buna rağmen daha şimdiden klasik olarak görüyorum... Dizi, günümüzdeki çoğu dizi gibi pop cornluk yani zaman geçirmelik bir dizi değil... Polisiye olarak adlandırılmasına rağmen felsefi ve psikolojik açıdan da sağlam bir yapıt... Yapılan diyologlar insan beynini yorabiliyor... Tek başınıza izlerseniz daha iyi anlarsınız diye düşünüyorum.... Dizinin konusu 1995 yılında yaşanan seri cinayetlerin katilinin yakalanamaması üzerine dosyanın yeniden açılması üzerine kurulu... Daha sonraki bölümlerde ne olur bilmiyorum fakat ilk 5 bölümde sürekli olarak geri dönüşler var ve bölümler geçmiş üzerine kurulu...
Dizinin oyuncuları Matthew McConaughey ve Woody Harrelson... Özellikle Rust Cohle karakterini canlandıran Matthew McConaughey'in oyunculuğu gerçekten harika...
Dizinin oyuncuları Matthew McConaughey ve Woody Harrelson... Özellikle Rust Cohle karakterini canlandıran Matthew McConaughey'in oyunculuğu gerçekten harika...