Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TSE'yi kazandım. Şu anda vakıflar bankasında çalışıyorum. İstifa edersem..?

ulugbey

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 2011 temmuz dan beri banka da çalışıyorum TSE'yi 23.03.2013 de kazandım büyük ihtimal orada göreve başlamam bir ayı bulur. Benim kafam karışık temmuz 2011 de işe girdiğimde taahhütname imzalattırmışlardı yoksa görevine başlayamazsın demişlerdi.5 yıla kadar çalışmam gerektiği eğer iş den ayrılırsam 3000$ ve eğitim ücretlerini ödeyeceğim hususunda taahhütnameyi imzalamak zorunda kaldım.Ben şimdi sağlık sorunum dan dolayı işten istifa ediyorum desem bunlar benden tazminat isterler mi yine ? Normal istifa şeklinde mi değerlendirilir çünkü İnsan kaynaklarını aradım normal istifa olarak değerlendirilir ve tazminat ödemesi gereklidir bilgisini aldım. Benim ihbar tazminatı almaya hakkım yok mu?

Sağlık sorununuzu belgeleyebilecek misiniz ? Sadece bir cümle ile kabul edeceklerini sanmam. Belgeniz olsa bile taahhütnameyi geçersiz kılar mı onu da bu işi bilen arkadaşlar cevaplasın.

dostum o iş zor benim arkadaşta halkbankasındaydı kara kuvvetlerini kazandı tıpış tıpış 3500 tl yi ödedi

Halk bankasından istifa eden personele 10 bin tl ve eğitim ücreti adı altında taahhütname imzalatıyor genelde...yine arkadaşın çok az ödemiş .

arkadaşım onu bunu bilmem tek bildiğim TSE bankadan daha iyidir saat ve ücret açısından en azından sabit işin olmuş olur yarın kovarlarmı sürerlermi derdin olmaz bence hakkında hayırlısı olsun..

Tabiki iyidir ümit kardeşim gideceğim de 2 senem vebal olacak ben o tazminatı ödersem boşuna çalışmışım gibime geliyo zoruma gidiyor ama şansımı deneyecem inş istemzler ....

malesef biz buna hayatın cilveleri diyoruz ;) ödemen gereken miktarda az birşey değil ki Allah yardımcın olsun.
bende 10 yıllık tazminatımı yakmak istemediğim için ömss ye giremiyorum malesef ben bunada hayatın cilveleri diyorum ;)

Üst Alt