Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TSK adî malûllük için rapor süreci nasıl olmalı?

pierloti2000

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Ben subayim.
Devlet hastanesinden ilk olarak, "F32.2 psikotik belirtisiz ağır depresif nöbet" tanısıyla smk li bir aylık istirahat raporu verildi.
Bir ay bitince, yine devlet hastanesinden ikinci defa smk li bir aylık istirahat raporu verildi. İkinci rapora, "F41.1 yaygın anksiyete bozukluğu" tanısı da eklendi.

Birligimden, ikinci aldığım raporu Asker Hastanesinde onaylatmam istendi, ben de onaylattım. Asker Hastanesinde, ikinci rapor, F32.9 depresif nöbet tanımlanmamış" teşhisiyle değiştirilerek onaylandi.

Asker hastanesinin, teşhis değiştirme yetkisi var mi acaba ?

Ayrıca F32.9 teşhisinin, adi malûllük adına değerlendirilmesi nasıl olur, bilgisi olan var mı ? Adi malûllük için illa Ankara GATA ya gidip muayene olmak şart mı ?

pierloti2000

Maalesef, askeri hastanenin bu yetkisi var. Sonuçta karar mercii orası ve kendi muayenesinde böyle bir teşhis koymuş.

ben adi makul emekli astsubayım,malullüğünüzün sgk da kabul edilmesi için gata şart,sgk bizde sadece gata yı dikkate alıyor..

Üst Alt