Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TSK Engelli memur atamalarında psikiyatrik hastalığı olanları kabul ediyor mu?

muraku

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Bipolar bozukluğu Tsk ya sivil memur olarak atanmada problem teskil eder mi? bu konuda bilgisi olan paylaşabilir mi puanım 72.5 Lisanstan girdim ileriki atamalarda şansım var mı

onu bilmem ama yıllardır katiplik için açıktan alımlara başvuruyorum mülakatta komisyon başkanı olumlu konuşup hayırlı olsun seni bırakmam demesine rağmen
mülakat sonucu başarısız yazıyordu

bir gün dayanamayıp komisyona gidip sordum neden elendim
soruşturma sonucunda şizofren olduğunu bu yüzden komisyon tarafından olumsuz bakıldığı söylendi dedi

kanunen suç dedim sonuçta kanunda akıl sağlığı yerinde olmayan biri memur olamaz yazıyor
psikiyatri hastalığı olanlar yazmıyor dedim

merkezi atamada sıkıntı olmaz ama böyle mülakatlarda eliyorlar dedi

malesef gerçekler bu, şöyle düşün iş yerin var senin ve mülakatla adam alıyorsun bir bakıyorsun ki adam şizofren
sen sorunlu birini çalıştırır mısın ??
sorunlu dedim çünkü karşıdaki kişi senin nasıl biri olduğunu bilmez raporun olduğu için direk ön yargılı davranıp bu sorunlu neden bununla uğraşayıp diyecektir haklı olarak

puanınız yetse olsa dahi kurum atamanızı yapmayacaktır.böyle şikayetler okudum.sivil memur dahi kabul emiyorlar.yazık boşu boşuna kazanıyorlar.

Değerlendirmeleriniz için çok teşekkür ederim.öğrendiğim iyi oldu.hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Üst Alt