Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TSK maluliyet derecelendirme..?

BEYAZ ASLAN

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Slm.aly bülent bey ismim halil
tsk 1993 başlangıç 2008 de kalp krizi ardından by-pass oldum 8 yıl içinde damarlar hızla tıkanmaya başladı ve işlemcilerin ve 23 ay istirahatin ardından
TSK'da de.me.yapamaz raporu ile malüllüğe sevketti 22 Haziran 2016 kurum GATA onayladı 26 Haziran MSB sağlık dairesi onayladı Genkur sgk'ya gönderdi 9 aydır ses yok

mesaj yazdım tsk dayanışmaya 6.derece bildirmişler 1.2.3.4 alabiliyor 5.6. Dereceler alamıyor
mevzuatı araştırdım hastalık derecelendirme cetvelini 3.4. Dereceler bana uyuyor 4 ana damar by-pass ilaçla hayatımı idame ediyorum da HA ilişik kesemedim
bu verilen 6.dereceye itiraz etsem aynı zamanda sağlık bakanlığı nezdinde %55 engelliyim bu raporumun itiraz ederken faydası olur mu
3.derece malül sayılı yorum %55 ile 6. Dereceyi 3 veya 4. Derece çıkarsa TSK DAYANIŞMA YARDIM PARASINI ÖDERMİ TEŞEKKÜR EDERİM.

BEYAZ ASLAN SGK'ya tabi ki maluliyet dereceniz için itiraz edebilirsiniz. engelli raporunuzun maluliyet derecenize etkisi olmaz. eger itirazınız olumlu sonuçlanır ve 1,2,3. ve 4. dereceden malul sayılırsanız bu durumda bahsettiğiniz vakfın maluliyet yardımından faydalanabilirsiniz. aksi durumda faydalanamazsınız.

siz maluliyet derecelerine nereden baktınız? link verebilir misiniz?

Arkadaşlar BAYPASS OLUP 4 damar iskemi sıkıntısından malülen emekli edilirken tsk day.vakfına sgk 6. DERECE göndermiş BAYPASS OLUP 1 2 3 4 DAMAR farketmez 1.2.3.4. DERECE alıp sgk'dan tsk day.vakfından YARDIM ALAN VARSA lütfen emsal için benimle irtibata geçsin yardıma ihtiyacım var 05364376747 halil ARSLAN sürem çok kısa

Üst Alt