Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TSK mensubuyum. Malulen emeklilik için askeri hastanenin verdiği raporu SGK red..?

erkand35

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar.
öncelikle herkese acil şifalar diliyorum.
tsk.uzman erbaş olarak görev yapar iken etimesgut asker hastanesinin sirengomyeli teşhisi ile tsk.sağlık yeteneği yönetmeli 63 -b md.sine göre tskda görev yapamaz raporu verdi.bu rapor a istinaden birliğim ilişkimi kesti.raporumu milli savunma bakanlığı sağlık başkanlığı onaylayıp.kkk. göndermiş .birliğimde dosyamla beraber sgk.ya göndermiş.sgk nın sağlık kurula girecekmiş asker hastanenin vermiş olduğu rapor.sgknın kuruluna göre malülen emekli olacağım veya olamayacım.
benim sorum asker hst.nin vermiş olduğu tsk.da görev yapamaz raporunu sgk nın kurulu kabul etmeme durumu nedir.şayet kabut etmez ise nasıl bir yol izlemem gerekir.tşk.ler. 2003 yılında uzman erbaş olarak göreve başladım .tsk.çalışma sürem 10 yıl 3 ay dır.

teşekkürler sanada kardeş muhtemelen seni en az 4 yıl süresini doldurduğundan adi malul olarak emekliye ayıracaklar maaşa bağlayacaklar.Yapmazlarsa AYİM Askeri yüksek idare mahkemesine başvuracaksın sana gerekeni söylerler

Üst Alt