Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TSK personeliyim. Annemin rahatsızlıkları Atamaya Esas Rapor için yeterli olur mu?

haluk src

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Kolay gelsin bu konu hakkında bilginize başvurmak istedim .

Öncelikle askeriyede çalışıyorum. annemde ankilozan spondilit + tip2 diabetus mellitus +hipertansiyon + sol siz gonartroz + sağ gözde geçirilmiş uveit tekrarlayici ozellikte + cigerlerde hafif derece solunum kaybi + sakroiliak kemiğinde kirecleme + bel fitigi vs hastalıklar var

atamaya esas rapor alacağım sizce bu hastalıklar yeterli mi yüzde kac alirim
yardımcı olursanız sevinirim

haluk src

Bilemiyorum ama sanki bu rahatsızlıkların tedavisi her yerde yapılabilir derler ve olumlu bir rapor vermezler gibi geliyor bana.

Bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Yüzde oranında kac alabilirim . 8 senedir samsun ondokuz mayıs üniversitesi hastanesine tedavi görmekte . Amacım hastanesinin degismemesi

Bana dediler ki oranlar toplanır mesela 200 kaç doktor imzasi varsa o sayıya bölünür engel oranı öyle hesaplanir dediler

haluk src

O hastaneden başka bir yerde tedavinin mümkün olmaması, ya da olası değişikliğin olumsuz bir sağlık sorununa yol açacak olması gerekir ki işinize yarayacak rapor verilsin.

Size söylendiği gibi değil de, Balthazard formülü ile toplanıyor olmalı.

Bana %50 üzeri rapor yeterli oluyor atama görmeme benim amacım %50 üstü alabilirmiyim formül nasıl toplanır hangi hastalık kac oran bilmiyorum o yüzden destek almak istedim sizden

Uzman erbaşım. Annemin rahatsızlığı nedeniyle tayin hakkım var mı?

Jandarma genel komutanlığındaa uzman erbas olarak görev yapıyorum asaletim tasdik oldu annem de birçok rahatsızlık var akdeniz üniversitesinde rapor aldim sürekli ve düzenli olarak il merkezinde romatoloji kliniği olan yerlerde çalışır diye . Annemin Hastane işleri için izin alamıyorum babam emekli üstüme alabilirmiyim neler yapmam lazim yardımcı olurmusunuz . Teşekkür ediyorum

haluk src

Durumu tam anlayamadım maalesef. Annenizin raporuna istinaden istediğiniz yere tayin oldunuz mu? Konu hastaneye gitmek içimn mesai saatleri içerisinde izin almak mı?

Mesai saatleri içerisinde izin alamıyorum annemle yaşıyorum. 24 saat çalışıyorum daha az çalışma saatleri olan birimlere vermiyor amirim

8 / 24 çalışılan birimler var aynı kadrodaki arkadaşlarım çalışıyor ben söylediğim zaman olmaz sen bana karşını geliyosun dIolar . Eldeki mevcut raporlarımi ozelden atabilirim lütfen kanuni acıdan yardımcı olunuz

Ve annem bu ay tnf bloker serisi romatizmal iğnelere başlayacak ve ben sadece izliyorum sadece kötü durumda oluşunu

Ben olsam kendimi tayin olabilirim gerçeğine alıştırırdım.

Tsk personel iyim eşim fmf ailevi Akdeniz ateşi hastası doktorlar sağlık kurulu raporu verirken sadece 3 ayda kontrolü uygundur ibaresi yaziyo bu atamaya ne kadar etkiler

Üst Alt