Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TSK personeliyim. Bipolar Bozukluk (Karma Epizod) ve Aralıklı patlayıcı bozukluk..?

Can YILDIZ

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
7 yıldır Bipolar Bozukluk(Karma Epizod) ve Aralıklı patlayıcı Bozukluktan tedavi görmekteyim.Hava değişimlerim mevcut en son doktorum heyete sevk edip yönetmenliğe uygun rapor verdi.Şimdide tekrar heyete girip normalde %60 verecekti ama beni emekli edeceğinden %40 engelli raporu istedim.Bana bu raporların bir yıl süreli olduğunu her yıl bunu tekrar yenilemem gerektiğini söyledi. Bu rapor ne zaman süresiz olur herkes farklı birşey söylüyor.Ömür boyumu ben bunu yenilemeye mi gideceğim.

Ben de bipolarım ve memurum ben de bu sorunun cevabını çok merak ediyorum sizin gibi her yıl kontrol her yıl stres zaten biz memuruz memuriyetten emekli edilen birine neden kontrol konur onu da anlamış değilim.

Keşke hiç olmasa .

Can YILDIZ

Emekli olmayı istemediğinizden düşük oranlı rapor aldınız ve bunda her yıl kontrol şartı var anladığım kadarıyla. Psikiyatrik rahatsızlıklarda bu kontrolden kurtulmak çok mümkün değil. En az 3 defa süreli olur, ancak ondan sonra sürekliye dönebilir

Üst Alt