Kısaca TSK personeliyim.14.09.1979 doğum tarihi 30.08.1997 göreve başlama ama 30.08.1996 staj gibi olan sınıf okuluna başlangıç tarihim kaza Rüşt kararım var.
beyin hipofiz bezinde tümör var ve askeri hastaneden sınıfının kıta Komutanlığı olmayan .. diye bir rapor aldım.
Malullük talebim SGK tarafından reddedildi itiraz ettim.itiraz ettim kabul edildi numune hastanesinde SGK nin istediği göz ve beyin cerrahisinde kendim ek olarak toplam 5 branşta kurul muayenesine başladım
musait olursaniz sorularım.
1.sgk tarafından malullük tesbiti şeklinde başvuru yapmanın vergi dairesinden istek yapılmasına göre bir zararı olur mu
2.sgk nin istediği iki branşa ben 3 branş daha ekledim hastanede sorun olur mu
3.malulluk oranı yüzde 40 mı 50 mi olmalı emekli olabilmek için
şimdiden teşekkür ediyorum.
beyin hipofiz bezinde tümör var ve askeri hastaneden sınıfının kıta Komutanlığı olmayan .. diye bir rapor aldım.
Malullük talebim SGK tarafından reddedildi itiraz ettim.itiraz ettim kabul edildi numune hastanesinde SGK nin istediği göz ve beyin cerrahisinde kendim ek olarak toplam 5 branşta kurul muayenesine başladım
musait olursaniz sorularım.
1.sgk tarafından malullük tesbiti şeklinde başvuru yapmanın vergi dairesinden istek yapılmasına göre bir zararı olur mu
2.sgk nin istediği iki branşa ben 3 branş daha ekledim hastanede sorun olur mu
3.malulluk oranı yüzde 40 mı 50 mi olmalı emekli olabilmek için
şimdiden teşekkür ediyorum.
Son düzenleme: