Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TSK sözleşme yenilemede sağlık raporu sorunu..?

agope

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Askeri personelim sözleşme yenilemek amacıyla sevk edildim. Daha sonra sağlık kurulunda A41 F4 maddesi karaciğer yağlanması uzman erbasliga elverişlidir şeklinde sonuç çıkmıştır.Heyet kuruluna tekrar sorup Komando olamaz yazdırıp tekrar kase mühür vururdum. Bu arada işitme kaybı ve skolyoz da var.
Birligime teslim ettikten sonra kase mühür olmasına rağmen kabul etmedi. Hastaneye ben tekrar gittim bu sefer yönergeye göre komando olur verdiler.İtiraz etmek için sağlık müdürlüğüne başvurdum onlarda rapor olumlu dediler. Bu durumda ne yapmam gerekiyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi çok teşekkür ederim.

İtiraz edebilirmiyim ve yeniden sevke gidermiyim

agope

Bir kez itiraz ettiğinizde verilen karar geçerlidir. Bundan sonra ancak mahkeme yoluna gidilebilir, ki sözleşme sürecinde bu mantıklı olmaz. Belki bu haliyle sözleşme yenilemek, daha sonra rahatsızlıklarınız ilerlerse yeniden değerlendirme talep etmek daha makul olabilir

Anladım şuan raporun birliğe gelmesini bekliyorum. Dediginiz gibi daha sonrasında rahatsızlıklardan dolayı tedavi için sevk alırım. Teşekkür ederim ilginiz için sagolun.

Saglik raporu

İlk aldığım raporda komando olamaz sonra aynı hastane tarafından aradan bir ay geçtikten sonra komando olur raporu verildi. Verilen bu raporlara itiraz edebilirmiyim?

Su an raporun çalıştığım kuruma gelmesini bekliyorum herhangi bir şey yapmadım

Üst Alt