Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TSK'da adi malul emekli maaşları ne kadar?

pierloti2000

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Şu anda, 1 inci derece 1 inci kademede olan bir subayın, adı malûl olması durumunda, adı malûl emekli maaşı ne kadardır, bilgisi olan var mi acaba ? Teşekkürler.

1.Derece de malül olan personel 1.dereceki emeklilik sonrası alacağı emekli maaşını alır

Geçen hafta içerisinde Sosyal Güvenlik Kurumuna gittim.5434 e tabi olup adi malül olan personelin ün düşük emekli aylığının 1650,00 TL olduğunu söylediler.
5510'a tabi personelin sorduğum da ise en düşük 1.000,00 TL olduğunu söylediler.Bunun kanunda hesaplama metnini okudum fakat çok anlamadım.Bunu izah edecek birisini bulabilirsem excel de hesaplamak için ufak proğram yapmayı düşünüyorum.İnsanlar da bölelikle verilerini girip hesaplamaları için.İyi Akşamlar

4ün 1 i olarak görev yapan askeri personelim, malulen emekli olmam halinde 4.dereceden ne kadar maaş alırım ?

Emekli olan arkadaşlar emeklilik bilgilerini paylaşırlarsa çok yararlı olur

Üst Alt