Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TSK'da astsubayım. Emeklilik için kati rapor vermeye yetkili hastaneler ve prosedür?

kamil_03

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar iyi günler.
Hava kuvvetlerinde astsubayım. Yaklaşık 4 senedir psikiyatri hastalığı olan OKB (obsesif kompulsif bozukluk) tedavisi görüyorum. Temizlik takıntım hat safhada malesef. İhtisasım olan Uçak bakım sınıfında çalışamıyorum.
Son 3 senedir komutan inisiyatifiyle geri hizmette çalışıyordum. Son ihraçlar yüzünden personel sıkıntısı yaşanmasından ötürü tekrardan uçak bakıma dönmek zorunda bırakıldım. Geri hizmette çalışmam nedeniyle son 1 senedir baya bi kendime gelmiştim lakin malesef tekrar hastalığım artmaya başladı.
Tedaviye tekrar başladım, sınıfımda çalışamıyacağımı, kesin bi işlem istediğimi doktoruma söyledim. (sınıf değişikliği, geri hizmet, emeklilik vb.)
Ben 2. Basamak sağlık kurumuyum, istersen 3. Basamağa sevk yapayım, orada görüş bu konuyu dedi. Yeni prosedürü tam olarak doktorlarda dahil kimse tam bilmiyor.

Sağlık kuruluna çıkıp kesin bi işlem yaptırmak istiyorum artık. Bıktım usandım, tedavi gör, geri dön, hastalan, tedavi gör, geri dön... Ne yapman gerektiğini bilen arkadaş varsa yardımcı olabilirmi acaba?

Son düzenleme:
Cevabınız için teşekkürler. Hasteneyi buldum ve sevk aldırdım. Sınıfını yapar yapamaz resmi yazısıyla hastaneye yatış verdi. Acaba ne çıkar?

Üst Alt