Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TSK'da engelli memur olur raporunu kim vermeye yetkili?

zeynep82

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
1
Merhaba arkadaslar
"TSK da engelli memur olur." raporunu Tsk mı veriyor hastanemi veriyor

İlgili mevzuatı okusan anlarsın çok net şekilde yazıyor. Biraz araştırın, okuyun ben ta ösym ye telefon açtım bunu öğrenmek için. Ne kadar kolaycılığa alışmışsınız ya

Saglik raporundan degil"Tsk da memur olur." yazisindan soz ediyorum. Ben tsk ve hastaneyi defalarca aradim sonuc alamadimki buraya yazdim.yetkili kisilerden ogrenmek menfatime olurdu.bu forum bilgi alisverisinde bulunma sayfasi.elestirmek yerine biliyorsaniz yazarsaniz yoksa SUSARSINIZ

Durum bildirir raporu adı hastane veriyo

İstihtam işaretlimi ilk raporunda

Askeriye sağlam istyo sanırsam

Tsk ya atandıktan sonra kurum bu taporu alman için seni sevk ediyor. Eskiden bu raporu sadece Gata veriyordu şimdi ise engelli sağlık kurulu vermeye yetkili istediğin bir devlet hastanesinden alabiliyorsun. Raporun karar kısmında Tsk da engelli devlet memuru olur ibaresi yazıyor.

Ben 2002 yılında atanmıştım mevzuat değişmiş olabilir. EKPSS ile yerleşenlerden tekrar rapor istememeleri gerekir ama isterlerse prosedür böyle.

Sen Tsk ya mı atandın?

Devlet Hastaneleri veriyor. " TSK da engelli memur olur " ibareli olacak. Sağlık kuruluna mutlaka söyleyin TSK olduğunu. Çünkü Tsk ve benzeri kurumlar zihinsel ve psikolojik engelli almıyor.

Selam ben de TSK'ya atandım.Raporumda istihdam işaretli değil.Fakat TSK'da engelli memur olur raporu aldım.İstihdamı yine de işaretletmemi isterler mi ?

Üst Alt