Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

"TSK'da görev yapamaz" ibareli raporum var. Askerlik yapar mıyım?

Unzay

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Tsk görev yapamaz raporu aldim sozlesmeli er im normal askerliqimi yapmadim ben simdi normal askerliqe gidermiyim yoksa muaf mi olurum bilen biri varsa yardimci olabilirmi rica etsem arkadaslar

Unzay

Bu konuda yasal bilgim yok. Ama bence bu ikisi birbiri ile ilişkili sayılmaz ve askerlik için ayrıca muayene olursun. TSK çalışanı olmakla zorunlu askerlik şartları ayrı olabiliyor.

Aynı durumla karşı karşıyayım ,sözleşmeli erim TSK da görev yapamaz raporu verilecek ,bu durumda askerlik hizmetimi devam ettirirlermi yoksa bitirirler mi . Konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim . İyi

Hangi hastalik nedeniyle ve hangi maddeye gore Tsk de gorev yapamaz verildi bu onemli. Bazi durumlarda farklilik olabiliyor mesela askerlige elverislidir spor yapamaz komando olamaz gibi sonuc cikabilir tabi bu hastaligin sekline ve evresine bagli

33c maddesine göre TSK da görev yapamaz raporu verilecek ,kilodan yani . Sözleşmeli er kanununa göre askerlik görevini tamamlayan maddesi var bu maddeye göre f ve g maddeleri haricinde askerlik hizmeti tamamlaytırılır yazıyor . F maddesi her hangi bir sağlık kuruluşundan sağlık sorunlarından dolayı sözleşmesinin feshi bahse konu geçiyor . Bu durumda tamamlatılıp tamamlanmayacagı yazmıyor . Askerlik şubeleri bu konuda bilgisiz . Muhtemelen herhangi bir ayrım söz konusunolmayacak . 33 c ye göre TSK’da görev yapamaz verilecek

Üst Alt