Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TSK'da subayım. Aldığım raporu kuruma bildirmeli miyim!

nemesis21

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba suregen bir rahatsızlığım sonucu yüzde 40 engelli raporu aldım. Subayım ayrıca askeriye den yardım alabilmem icin sgk nın engelli oranı var mış 1 den 6 ya kadar bunun hakkında bilgili olan var mı? 1 den 6 ya kadar olan sey engelli de yüzde kaca denk geliyor. Ayrıca aldıgım rapor e devlette görünmüyor sgk ya raporu bildirmem mi gerekiyor yoksa otomatik mi düşüyor?

Komutanım öncelikle geçmiş olsun %40 oranın üzerinde ise engelli katagorisine giriyorsunuz bence yardım alabilirsiniz raporu aile ve sosyal politikalar bakanlıgına bildirmeniz gerektigini düşünüyorum.ve hiç bir engelinin raporu sistemde görünmüyor komutanım e-devleti geçtim e nabızda bile görünmüyor nasıl sistem anlamış degilim saygılar.

Hocam sagolun 1 den 6 ya kadar ki durum ile ilgili bilginiz var mı ?

Malüllere sosyal yardım yapılmamaktadır denildi

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumunca 1, 2, 3 ve 4’üncü derece malul kararı verilen personele yapılan maddi yardımdır. 5 ve 6’ ncı derece malullere Vakfımızca yardım yapılmamaktadır. İbaresi var kurumumun sosyal yardım bölümünde acaba bu rakamlar ile ilgili bilgisi olan var mı?

Üst Alt