Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TSK'dan kronik psikotik bozukluktan malülen emekli olmak..?

mehmetce12

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm benim eşim tsk askeri personelken rahatsızlandı tanısı kronik psikotik bozukluk olarak kondu ve tsk da görev yapamaz raporu aldı şimdi eşim malülen emekliolmak üzere sgk emeklilik derecesini neye göre belirliyo ve bu rahatsızlığı olanlar kaçıncı dereceden emekli oluyor bu konuda bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum

kaç yıl görev yaptı? öncelikle bunu söylemeniz gerekir. 10 yıl yaptıysa malulen emekli aylığı bağlanır eğer 10 yıldan az ise maaş bağlanmaz diye biliyorum çünkü bende aynı raporla emekliliğe ayrıldım ama hala sürüyor 7 ay oldu bekliyorum.

12 yıllık asker, emeklilik işlemleri başladı başkalarından öğrendiğimiz kadarıyla sgk derece belirtmiyormuş.bu yüzden vakıf yardımı alınamıyor.bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen şimdiden teşekkürler.

TSK açısından malulen emeklilikte vakıf yardımı alma şartlarını bilen var mı?

şartlarını biliyorum 1.2.3.4. dereceden maluliyet verilenlere yardım yapılıyor fakat benim sorduğum emekli sandığı maluliyet derecesi belirtmediği için sıkıntı yaşanıyor..
emekli sandığından malülen emekli olan arkadaşlardan derece belirtilenler varsa bilgilerini paylaşırlarsa şimdiden tşk.ederim.

Benzer durumda olan arkadaşlar, emeklilik işlemleri sırasında emekli sandığı maluliyet derecesi belirmiş miydi?

Üst Alt