Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TSK'dan malülen emekli olan 4A statüsünden çalışabilir mi?

rexcarter

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba
Ben TSK dan 5434 saylili kanunun 44 uncu maddesine istinaden emekliye ayrıldım daha sonra maddi imkanlarının yetersizliğinden 4a li olarak özel işyerlerinde çalıştım ancak enson 2018 de çalıştım şimdi 26122020 tarihinde tekrar 4a li calismaya başladım daha önce kamu emeklileri daire başkanlığı ile yaptığım yazışmalarda tekrar 4c li çalışmadığım sürece 4a li olarak calisabilecegim şeklinde yazı geldi aradan iki yıl geçti ve kanun nezdinde durumumu araştırmadan çalışma ya başladım sizden isteğim kanun yönerge KHK ve benzeri konuları takip eden arkadaşlarımdan 4a li çalışmamizda bir sakınca var mı

rexcarter

Malulen emekli olduğunda sigorta kolu farketmeksizin çalişamazsin.Yanlisim var ise arkadaşlar düzeltsin.

Samedo99 elimde çalışabileceğime dair yazı var ve 2018 e kadar çalıştım sonra ara verdim şu an tekrar çalışmaya başladım kanun yönetmelik KHK larda bu konuya yönelik bilgin varsa lutfen paylaş ama duyumlarla çalışamazsin lütfen deme

Üst Alt