Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TSK'dan malulen emekli oldum. Ne kadar emekli maaşı bağlanır?

Ramazan1986

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Slm abi abi ben 9.yil. 7 aydan. Malulen emekli olmusum tsk dan uzm cvs tum piskiyatriden tsk da gorev yapamaz verdiler nekadar maas alirim

Ramazan1986

Yaklaşık 4 ay önce çocukluk arkadaşım şizofren tanısı ile binbaşı rütbesinden 14 yıl 2 ay hizmet ile ayrıldı aşağı yukarı bütün işlemlerinde kendisine yardimci oldum 31200 tl ikramiye aldı ve 1275 tl maaş bağladılar 8 ay kadar açıkta kalmış emeklilik öncesinde de ön 6 aydır raporlu idi kıdem muessir cezası çok olduğundan sanırım son kadro derecesi 4/3 idi emeklilik sonrası açıkta kaldığı sürelerin maaşlarını 3/2 u de aldı asıl tazminatı büyüğü oyaktan aldı ama 2-3 ay kadar ugrastirirdilar

ardaenes16

herkeze tşk ederim

hocam 9 yıl 7 aydan bipolarbozukluğundan kronik nitelik kazanmış emekli olmuşum fakat tazminatımı sgk göndermiş fakat mütakiben geri çekmiş 10yıla 5 ay eksik genede emekli yapabiliyorlarmı ?

2. ve maşı aldıktan sonra 5ayımı askerlik borçlanması yapsam maaşım adi malül maaşı 1600 tl olırmu 10 yılı doldurmadım diye 1200 tl den emekli yapmışlar sgk ya gidip başmurmam mı gerek

3 birde askerlik borcunu istesem tazminatımdan kestirebilirmiyim dilekçeile

YARDIMCI OLURSANIZ MİNNETTAR KALIRIM TEŞEKKÜRLER

Ramazan1986

Emekli yaparlar ama özlük haklarınız açısından kaybınız olur. Bence askerlik borçlanması yapın. Bu aşamadan sonra mümkün mü bilmiyorum ama...

Borçlanma için tazminattan kesinti yapılamaz sanırım.

abi gittim borçlanma için çalışırken yapabiliriz çalışmadan askerlik borçlanması apamayız dediler

Ramazan1986

O ne demekmiş yahu! Askerlik borçlanması için çalışıyor olmak gibi bir şart ne okudum ne duydum! Bu konuda bilgisi olan var mı?

Üst Alt