Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TTnet Adil kullanım kotasını 25 gb'tan 50 gb'a çıkardı. Nisan ayı itibariyle geçerli.

Loris

Aktif Üye
Konular
168
Reaksiyonlar
0
Evet arkadaşlar. Bugün hız sorunu için ttneti aradım sonra bayan bana nisan ayı itibariyle netlimitsiz tariflerinde adil kullanım kotası 50 gb olacaktır dedi. Herkese şimdidden hayırlı olsun. :)

25 GB den sonra 1 mbit oluyodu 50 GB mi oldu o sınır

arkadaş yanlış bilgi olmasın 50 m gbyt net disk hediyesi var hazirana kadar onla karıştırmış olmasınlar

@walera;

netlimitsiz tarifesindeki adil kullanım kotasından bahsediyorum. 25 gb tı ya 50 gb oluyor nisan ayında.

evet haklısın loris tt net bugün beni aradı fiyat değişmeden 50gb oluyor

Eee peki bu kampanya ne zamana kadar geçerli süresizmi? Eğer süresiz ise bence hiç kullanmanın manası yok

8 mb kadar olan 55 tl olan ücret ise 59 tlye çıkarıldı.Eski üyeler sözleşmesi bitene kadar 55 tl ödeyecek yeni abone olanlar 59 ödeyecek.Güncellemeler(zam yada kazık)dan haberiniz var mı ?Güncelleme yapmışlar :D

O 3G si zaten başlı başına bi kazık..Eğer online başvuru yapmışsanız ben gibi farkına varmadan güzelce..... (argosunu kullanmayım neyse..) çünkü sayfada o hediye(kazık) ile ilgili hiç bir ayrıntı yok...

Dün aradılar telesekreter teyzem konuştu konuştu kapandı neymiş bilgilendirmeymiş..

Attığımız 3G kazığı hoşunuza gittiyse taahhütlendirelim diye arıyolar..ULan küfür etmemek için zor tuttum kendimi.. :mad:

arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır internet kullanıyorum sınırsız ama geçen kuruma gittim telefonu kapatacagım internet sadece kullanacagım dedim bana kapatsanız bile hat işgali parası 17 tl internet faturasına eklenir dendi sabit ücret yani burda haksız kazanç sözkonusu oluyor telefonu kullansanda kullanmasanda 17 tl ödüyorsun bukonuda bir şeyler yapamayızmı bülent bey aracılıgıyla birde özürlüler raporuyla türktelekoma başvurduklarında %25% indirim hakkı alıyor dediler zaman bulup işlem yaptıramadım bilginiz olsun arkadaşlar raporunuzla gidip indirimden yararlanın çogu memur bilgimiz yok diyor inan mayın yetkili müdürüne gerekirse çıkın hakkınızı alın

Valla abarttılar sabah akşam aramaya başladılar..Sabahki hatuna gıcıklık olsun diye tüm olayı anlattırdım ilgilenmiyorum dedim kapadım:) Az önce arayanın nasibine fırça çıktı..:)

Bizim telefonumuz görüntülü, numarayı tanıyorum artık, açmıyorum.. Günde iki defa arıyorlar.. Bıktırdılar..:) Arayanların da suçu yok, kazara açmış bulunursam diyorum onlara da... Siz de emir kulusunuz, tamam, ama aramayııın..:):) Onlara da üzülüyorum.. Ama bana da yazık, lüzümsuz yere lafa tutuyorlar telefonda, işime yaracak bi kampanyaları yok ki.. Olsa bile memnunuz internet tarifemizden.:)

Üst Alt