Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TTNET engelli abonelerden tekrar rapor istiyor...?

allakasi

Aktif Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bilgisi olan var ise bilgilen dirsin ben ttnt engelli indiriminden yararlanıyordum 1 senedir bugün müşteri hizmetlerinden aradılar tekrar raporun fotokopisi kimlik fotokopisi engeli kartı gibi şeyler talep ettiler daha önce vermiş idik şimdi yeniden istenmekte başka arkadaşlardanda bu tür talepler geldimi acaba yoksa sırf benden mi istiyorlar?

evet herkesden yeniden istiyorlar bugün bizide aradılar mail olarakta yollayabilirsiniz dedielr.

Ttnet kullanmıyorum ama benzer bir şeyi bana geçen haftasonundaki açıköğretim sınavı öncesinde yaptılar. yarın sınava gidicem 9:30'da sınavda olmam lazım. bi gün önce arayıp yarın sabah engelli raporunuzu getirin dediler. Allah'tan fax kabul ettiler de ta büroya kadar gitmek zorunda kalmadım.

bu ne yaw. zevkimizden mi rapor aldık biz? denyolar.

beni de aradılar bugün.elemanın konuşmaları şüphelendirdi beni de.tam ne istiğini bilmiyor bütün evrakları istiyor.gerçi verdiği mail adresi ttnetin dir heralde.araştıracam.olmazsa arayacam müşteri hizmetlerini

Meil adresini tam alamadim tlefonda alan arkadaslar yaza bilirmi mail atalim bari

az önce tt neti aradım arkadaşlar eğer evrak eksikliği varsa onun tamamlanmasını istiyorlar yeniden herkesten rapor veya başka bi evrak istedikleri yok bende yarın tt net ofisine soracam bakalım benimde evrak eksikliğim varmı çünkü bende aranmışım bakın 2022 yönetmeliği çıktıya çakal sürüleri gibi herkes kendine pay çıkarmaya uğraşıyor saçmalığa bakın evrak eksikse sen 1 senedir bu evrağı niye istemedinde 12 şubat itibari ile evrağı eksik olanlardan istiyorlar sonra tt net müş hizmetlerini 3 defa aradım ilki tüm engellilerden istenecek dedi 2. ve 3. müşt hiz yetkilisi sadece evrağı eksik olanlardan istenecek diyor

Limitsiz İnternettin Fiyatı ne kadar

Selam Arkadaşlar ben %40 engelliyim, Limitsiz İnternet "TTNET" almak istiyorum, üzerime kayıtlı ev telefonum var, söz konusu limitsiz internette aylık ne kadar ücret "fatura" öderim. Konu hakkında net bilgileri yazabilirmisiniz.

Telkomda engelli indirimi var mı ben sordum yok öyl ebişey dediler arkadaşlar bilen varmı...

Evrak eksiigi ile ilgili degil benden istenenleri zaten aynisini vermistik tekrar aynisi istenmekte millete eziyet baska bisey degil

Bırakın şu indirim yalanını. Arayın dsmartneti 2 yıl taahhütle engelli indirimi altında fiyatla bana internet sağlarsanız sizle devam etmek istiyorum deyin ve görün sonucu:)) Ben ayda ortalama 35TL e almış oldum(ilk yıl 24.5, ikinci yıl 46)

BENİDE ARADILAR DUN BU KONUYLA ILGILI ..
yollamassak ne olacak anlamadım ben

ttnet insan kandırmaktan başka ie yaramaz engelli indirimi diye sitede reklam yapmışlar gittik yararlanmak istiyoruz dedik siz fiber internet kullanıyorsunuz indirim kapsamında değil dediler modemi getirip kendileri taktılar biz onlardan fibernet istemedik kendileri modem verdikleri için zaten indirimli kullanıyorsunuz dediler ne yaptıkları belli değil

valla fiber bende olsa onu kullanacamda maalesef yok onun zaten fiyatları uygun degil mi?

bu ındirimde yararlanmanız ıcın faturanızın 45 tl den üksek olması gerekiyorgecen sene ilk baslarında kayıt olmak icin sordugumda bana öyle demşlerdi hatta bende 40 ödüyordum olmamısdı şimdi faturam 60 tl hatta 65 geliyor

***Neri***;

normal fiyatı 38tlymiş ama biz talep etmedik telekom elemanları gelip modem bağladılar ve modem ücretsiz olarak bize verildi istediğimiz kadar kullanacağız neti kapattırmak istediğimizde modemi onlara sağlam şekilde vermek zorundayız biz istemediğimiz için şuan zaten indirimliymiş 32tl siz de bir sorun özel müşterilere veriliyormuş ama neye göre özeliz onu bilmiyorum benim itirazım net bilgi verilmemesi indirim ama hangi tarifeye onu yazmıyorlar sanıyorsun ki hepsine

zamanında telsimin yaptıgının aynısını yapabilen

en adi metotları uygulayan bir zihniyet ile hareket eden kuruluş olma yolunda dır ttnet bunu gecen yıl ben dedim yok olmaz demiştiniz ben gittim ve müracat ettim işi yokuşa sürmenin kitabını yazmışlar siz raporu getirin inanın başka problem cıkaracaklar

Bende az once musterı hızmetlerını aradım benden faxı godnerecegım numarayı ıstedı verdım , boyle bır numara ttnet bunyesınde yok dedı guvenlıgınız ıcın en yakın ttenet bayilık veya mudurlugune gıdın dedı :confused::confused:

1 yıldır 45 tl ödediğim fatura bu ay 21 tl geldi.niye diye aradım ttneti tam 20 dk. bekledim:mad:aldığım cevap ilinizdeki telekom müdürlüğüne gidin:mad:suyunu çıkardı ttnet başka bir firmaya geçiş yapacam

Bendende kimlik ve sakatlık fotokopilerini istediler,belge@ttnet.com.tr yolladım.Geri dönüş alan varmı?

Arkadaşlar neler döndüğünü bilmiyorum ama hem Ttnet'i hem de Türk Telekom'u aradım biz rapor istemedik bu tür isteklere itibar etmeyin diyorlar. Ben göndermedim.

arkadaşlar k ergunun yazısı üzerine az önce bende ttneti aradım böyle bir isteğimiz yok dediler oysa 14 şubatta aradığımda tt net evrak ekskl olanlardan evraklarını istiyoruz 12 şubatta böyle bi duyuru yaptı demişti tt net ,harbiden neler dönüyor anlaşılır gibi değil az öncede dedilerki böyle bir duyurumuz yok dediler saçmalığın daniskası

Bende ılk aradıgımda bayımıze veya mudurlugumuze gıdın dedıler. Yetınmedım tekrar aradım şikayet bıraktım 1 gun sonra aradılar dogrudur evrak eksıklıgınızden dolayı ıstenmıs denildi hala kafamda soru ısaretlerı var

Üst Alt