Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TTNet engelli indirimi ne kadar?

Angara06

Üye
Konular
99
Reaksiyonlar
5
145 TL fatura geliyo engelli
raporumla kaç TL indirim alırım

%25 ındirim yapıyor yani sizin faturanız 95 tl düşer bizde alıyoruz

Bursali teşekkür ederim nasıl başvuru yapmalıyım hat benim üstüme değil ve geçen hafta 2 yıllık tahatdüt yapıldı tahatdüt varken üstüme alabilirmiyim %25 indirim 109 tl oluyo diye hesapladım ama

Üstünüze almanıza gerek yok sizin raporunuzla gidip hat kimin üstüneyse o müracat edicek hat benim üstüme oğlum engelli

145 /1.25 = 116 tlye düşer. 96tlye düşer diyen matematik derslerini baştan alsın

Arkadaşlar bende baş vurmak istiyorum raporum var hat benim adıma baş vuru nasıl yapıyoruz yardımcı olurmusunuz

Engelli raporu kimlik fotokopisi ile bayiye gittim orda söyledim hallettiler. Yanlız her bayi yapmıyor birine gidip hangisinden yapıldığını sorabilirsiniz. Normalde sitesinde engelli indiriminin yapıldığı yer gözüken yere iki kere gittim sistem çalışmıyor şuraya gidin dediler bana.

Eğer indirim % 25 ise 145 i 4 e böl 3 ile çarp

kartalisa raporun aslıylamı fotokopisiylemi başvuracaz
raporun aslını isterlerse raporun aslı ordamı kalacak

103 tl ödüyorum. Daha önce 82.5 tl oduyordum zam geldi

Barda5

139.90 liralık tarifeye 110 tl ödüyorum indirimli

vetbat

senin ki yanlış… ben 139 liralık tarifede 110 tl ödüyorum bu arkadaş 145 tl ile benden nasıl az ödeyecek sayın matematik uzmanı açıklar mısın?

ertem
Aslında aslına fotokopisine bakmadılar hatta benim götürdüğüm fotokopiyi bile almadı orda kendisi fotokopi çekti onu aldı. Yanlız şöyle bişey söyliyim ilk bayiye gittiğimde bana engelli kimlik kartı sordu orda yapamadıkları için ana bayiye gittiğimde sordum gerek yok raporla kimlik yeter dediler.

tsunami_

Matematik uzmanı değilim veteriner hekimiyim ayrıca hesap makinesi ile hesapladım önemli de değil zaten. Bir an boşluğuma gelmiş yazmışım. Kolay gelsin.

Konuyu açan arkadaşa teşekör ederim Mayıs 2022 16 megabayt 24 ay105 tl internet almışdım ozaman dasordum engelli internetvarmı diye söylememişlerdi. dün gitdim Türktelekoma engelli kardımla işleme aldılar 15 gün sonra msj gelecekmiş nerden araştıracaklarsa...

Türk telekom 105 tl faturamı 84.50 düşmüş

oysa Yüzde 25 indirim diyorlardı. 105 %25 =78,75 tl ediyor .

Engelli raporu kimlik fotokopisi ile bayiye gittim orda söyledim hallettiler.

bayi ile değil ben sordum daha evvelde alıodum ındırm .telekom il müdürlüğüne gidilecek.bayılere güvenmeyın ben bayiye söledım tarıfe yenılerken tamam dedim ama olmadı.ayrıca bayi işlem ederkn 114 dedi sonra 119a çıktı iş bitince bu seferde 131 tl gelio indirimede henuz başvurmadım
indirim sözde kalıo ttnet he türlü öpüo.bahanelerı bitmio bi yerden indirip bi yerden bindiriolar.:mad:

oysa Yüzde 25 indirim diyorlardı. 105 %25 =78,75 tl ediyor .

hangi tarifeyi kullanıon.
5 tl farklı alıolar aman ses etme gene senden az alıolar.ben defalarca uğraştım ses kayıtlarına rağmen öptüler onların dedıgı oldu

Mayıs 2022 16 megabayt 24 ay105 tl internet almışdım

bu ındırım kaç yıldır vardı ben yararlanıodum ama genede kazıklıolardı bi şekılde.başvurudan sonrakı ay başlıo genelede. ama 1 2 ay oyalıolar.

ilk bayiye gittiğimde bana engelli kimlik kartı sordu orda yapamadıkları için ana bayiye gittiğimde sordum gerek yok raporla kimlik yeter dediler.

bayılerede güven olmuo.önce tamam dedı.sonra beklekı işlem yapılmış olsun.m hızmetlerı aradım il müdden yaptırn dedi .en güzel tüm işlemleri müdürlükten yapacan başka yerle ugrasmıcan

Arkadaşlar Türksat Kablo ne kadar indirim yapıyor peki? KabloTV ve Kablonet indirimleri.

MadResister
Engelli müşteriler KabloTV ve İnteraktif hizmetler kapsamında tüm tarife ve kampanyalardan (beINSports Paketi Dışında) %25 indirimli olarak faydalanabilirler.

Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

%25 ındirim yapıyor yani sizin faturanız 95 tl düşer bizde alıyoruz

Engelli indirimi bi işe yaramıyor bundan 4yıl önce baglattım eve engelli tarifesinin bi önemi yok abla dedi sadece istediğin zaman cayma hakkın var, ve ben normal tarife kullanıyorum 100 GB yüz GB geçince bişey olmuyor zaten sınırsız diye bir tarife yok... Ve ben 70tl ödüyorum,,,

ben engelli indirimli olarak Türk Telekom 16 mbit ev internetini 82 TL'ye kullanıyorum. sanırım taahhütlü olduğu için biraz daha ucuz.

Yeni taahhüt yaptım 100 mbps limitsiz ( önceden aynı tarife 120 tl idi ) 150 oldu. 1 YIL TAAHHÜT YAPTIM VE çok memnunum zaten üst komşum ile paylaşıyoruz yarı yarıya ödüyorum. Firma superonline..

nostaljik

Engelli tarifesinde taahhüt olmaz istediğin zaman kapattırma hakkın var,, ayrıca benim 24mbit normal tarife 70tl

Losdy
Taahhüt imzaladım diye biliyorum. Ama indirimim yansıdı yani. Gerçi 2 yıl içerisinde de çıkma gibi bir durumum olmadı.

Üst Alt