Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TTNET engelli tarifesine 2014 zammı

Net6 tarifemle ayda 25 tl ödüyordum Kasım ayı faturam 56tl gelmiş,kotayı aşmamışım niye böyle bir artış oldu anlayamadım.Online işlem merkezine baktım paketim TTnet sizinle ENG Fibernet 6 olarak görülüyor.Paketimde değişiklik yapma talimatı vermemişken neden böyle oldu TTneti arayıp öğreneceğim,bu dertle muzdarip başka arkadaşlar var mı?

MEHMET KOSAVALI;

Evet en iyisi şu an için NET LİMİTSİZ Engelli Tarifesi. Ancak Superonline gibi farklı sunuculardan daha uygun fiyata hizmet alan varsa lütfen bilgi versin.

ben 6 gblik ttnet kullanıyom 26 tl olacak bakalım ne olacak

Forever Ceo, Net Galaksi firması az bilinen ve bence iyi hizmet veren bir firma hem de ucuz. ADSL engelli limitsiz tarifesi 39 TL. Tel. 0850 303 91 46

Passionate;

sakın netlimitsize bulaşmayın ben taşıdım bir ay boyunca internetim gelmedi üstüne bide fatura ödedim

ttnet'in yeni bir kampanyası var,limitsiz ilk 2 yıl sözleşmeli 39 tl..şuan bu kampanyadan faydalanıyoruz..

Ben indirimsiz kullanıyordum fibernet limitsiz 20 mb.
Bu ay engellli indirimine geçtim.
faturam 76 tlden 60 tl ye düştü.

ben superonline kullanıyorum ayda 30 tl veriyorum ama 10 gb ilmiti doldurduktan sonra 3 mb düşüyor hızım

Bende 8 MBit limitsiz superonline kullanıyorum 38 TL ye,üstelik engelli tarife felan değil, herkes için geçerli bir tarife...

ben ttnet 41 tl ödüyordum iptal için gittim 2 gün sonra aradılar 31 tl den taahhütsüz 6 ay deneyelim dediler tamam dedim 6 ay süre dolmaya yakın fibere gecirdiler yine üstüne bir 6 ay daha tahhütsüz 31.5 tl den devam ediyorlar tavsiye ederim iptal tehditi işe yarıyor

ttnet 8 hızı engellilere indirimli diye 48 tl ye veriyor,normal abonelere aynı tarifeyi 24 ay sabit fiyat garantisiyle 44 tl ye veriyor.nasıl bir mantık var anlamadım

Bende yeni engelli oldum. iki taahüt vermiş babam ondan dolayı iptal edemiyorum engelli tarifeyede geçemiyorum. 44 TL İKİ YIL OLACAKTI AMA bu ay fatura 79 tl gelmiş. arkadaşlar TTTNET GERÇEKTEN kazık firma ÖZELİŞTİRİNCE boyle halka geçiriyorlar.

Üst Alt