Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ttnet engelliler için yüzde yirmi beş indirimi doğru mu?

sehem

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Ttnet engelliler için yüzde yirmi beş indirimi doğru mu?

ewet dogru abone engelli yada birinçi derece yakını üzerine olmak şartıyla

tamamen aldatmaca engelliye indirim yok bindirim var..ttnete gidince anlarsınız burda yazılanlar hikaye

arkadaşlar indirim var ben 63 tl yerine 48 tl ödüyorum %25indirimlit telefonuda %25 indirimli ödüyorum bilip bilmeden insanları yanlış yönlendirmeyelim

ya arkadaşım bana ttnetin reklamını yapma ttnet babasına ucuz internet vermezki engelliye versin :D sadece bu değil daha geçenlerde turkcell vınn alayım dedim engelli tarifesinden vergiler şu bu eklenınca yine normal tarifye denk geldi :D allah onların eline düşünmesin.. diyeceklerki sınırsız internet 25 lira tüm engellilere hersey dahil taahütsüz şartsız şurtsuz o zaman aferim derim. ben şuan 25 liraya sınırsız internet kullanıyorum hersey dahil telefonda yok cebimden sadece 25 tl çıkıyor.. bence wireless ile aratın belki sizin ilinizdede vardır internet sağlayıcıları onlar daha iyi şuan

TTNET in avantajı engellilere taahütsüz olması ve hangi internet firmasıyla çalışırsanız çalışın hepsi TTNET in alt yapısını kullanıyor hattınızda bir problem olunca TTNET le muhatap olmak zorundasınız. O yüzden TTNET ten başka bir internet şirketini seçmenin bir anlamı yok bence fiyat olarakta birbirlerine yakınlar

48 tl ödüyorum bende indirim var normalde 63 yada 68 tl olması lazım. taahüt filanda yok.

ev telefonunu kapatsam ne kadar ödüyoruz biliyormusunuz

Bende 48 tl oduyorum.İlk muracatımda 41 tl idi.Zam uzerıne zam,derken 48 tl oldu.Bencede fiyat fazla!

ev telefonunu kapatsam ne kadar ödüyoruz biliyormusunuz

Ev telefonunu Sosyal Tarifeye geçir 13 TL geliyor telefon faturası
gün içi 3000 dk şehir içi bedava,
Akşam 7 den sonrada 3000 dk şehir içi şehir dışı bedava
birde cep telefonu için kampanya var ona kaydolursan akşan 7 den sonra 1000 dk cep telefonlarıyla görüşmek bedava

ttnetin reklamı güzel

23,50 tl lik paketi telefon almadan ıstersek ne kadar olur acaba?​

engellilerin bi ayrıcalığı yok, ben taahhüt imzaladım 1 yıllık, 45 e düşürdüler, ev telefonunuda 22 tl den 5 tl ye düşürdüler.

bende ev tlefonunu merak edıyorum sanırım 15lıraya bı tlf paketıvar.
45lırada ındırımlı olsa;60lıra lımıtsız, 8mb hızda, 50gb akk .
yalın baglatsak kaça gelır ondada bısuru ıvırzııvır var ...

48+22 dıyende var :70lıra cok pahalıya en ıyısı başka yol denemek:rolleyes:

Üst Alt