Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ttnet engelliler için yüzde yirmi beş indirimi doğru mu?
arkadaşlar indirim var ben 63 tl yerine 48 tl ödüyorum %25indirimlit telefonuda %25 indirimli ödüyorum bilip bilmeden insanları yanlış yönlendirmeyelim
ya arkadaşım bana ttnetin reklamını yapma ttnet babasına ucuz internet vermezki engelliye versin sadece bu değil daha geçenlerde turkcell vınn alayım dedim engelli tarifesinden vergiler şu bu eklenınca yine normal tarifye denk geldi allah onların eline düşünmesin.. diyeceklerki sınırsız internet 25 lira tüm engellilere hersey dahil taahütsüz şartsız şurtsuz o zaman aferim derim. ben şuan 25 liraya sınırsız internet kullanıyorum hersey dahil telefonda yok cebimden sadece 25 tl çıkıyor.. bence wireless ile aratın belki sizin ilinizdede vardır internet sağlayıcıları onlar daha iyi şuan
TTNET in avantajı engellilere taahütsüz olması ve hangi internet firmasıyla çalışırsanız çalışın hepsi TTNET in alt yapısını kullanıyor hattınızda bir problem olunca TTNET le muhatap olmak zorundasınız. O yüzden TTNET ten başka bir internet şirketini seçmenin bir anlamı yok bence fiyat olarakta birbirlerine yakınlar
Ev telefonunu Sosyal Tarifeye geçir 13 TL geliyor telefon faturası
gün içi 3000 dk şehir içi bedava,
Akşam 7 den sonrada 3000 dk şehir içi şehir dışı bedava
birde cep telefonu için kampanya var ona kaydolursan akşan 7 den sonra 1000 dk cep telefonlarıyla görüşmek bedava