Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TTNET kampanyalarının tanıtımı için sizleri de arıyor mu?

Bacıbey

Aktif Üye
Konular
52
Reaksiyonlar
0
Yaklaşık 3 aydır bugün aramasa, yarın mutlaka arıyor TTNET bizi.. Dakikalarca kampanyalarından bahsediyor. İlk olarak ben dile getirdim kampanyaları ile ilgilenmediğimizi ve aramalarını istemediğimizi.. Sonra babam, sonra erkek kardeşlerim.. Ama yok arıyor arıyor arıyor arıyorlar!..:)

İlk sorum TTNET'in indirimli İnternet tarifesini kullananlar var mı? Bir sözleşme imzalatılıyor mu? O sözleşme neleri kapsıyor?

İkinci sorum biz TTNET'ten tanıtım aramaları almak istemiyoruz sözlü olarak belirttik buna rağmen ısrarla arıyorlar... Aramaların kesilmesi için ne yapmalıyız? Nereye şikayet edebiliriz?

Mecbur muyuz yahu dinlemeye! Sanki bir mecburiyetimiz varmış gibi esir alıyorlar bizi telefonda.. Günde en az 2 kez arıyorlar "aramayın ilgilenmiyoruz" dediğimiz halde..

Şikayetçi olucam.. Ama nereye şikayet etmem gerektiğini bilemiyorum.. TTNET'in internet sayfası geldi aklıma, ama takmıyorki arayan elamanları inada bindirdiler besbelli 3 aydır arıyorlar deli oluyorum sinirimden her defasında telefonu açar açmaz "İyi günler biz TTNET" der demez geliyorlar bana....:) devamını dinlemeden ilgilenmiyoruz iyi günler deyip kapatıyorum peşinden bir daha arıyorlar..:)

Not:Telefonumuz görüntülü işletiliyor olmamız mümkün değil "0216 444" ile başlıyor numarası...:)

Benide sürekli super online 'dan arıyorlar yok istemiyorum dediysemde kapıya geliyorlar telefon ediyorlar en son dayanamadım ücretsiz 1 ay sınırsız internetlerini kullanacam memnun kalmazsam geri iade edeceğimi söyledikleri bir kampanyaları vardı tamam dedim getirin,randevu verdim geldiler adam hemen nerden delik delsem diye yer arıyor hayırdır hemşerim neye baktın ?
Beyfendi bizim fiber kablomuz havalandırma boşluğundan gidiyorda eee odaya geçmesi için kablonun ya banyodan yada vestiyerin biyerinden delik delip kablo çekmemiz lazım kalsın birader istemiyom ben evimde kablo mablo ne öyle köy evi gibi metrelerce kablo dışardan sallanacak dedim tamam dedi bölgelerini aradılar iptal etdiler,
TTNET kullanıcısıyım ben bu ay 2.faturasını ödeyecektim kampanyalı sınırsız 25 lira denildi ilk ay fazla gelir vergi bağlantı ücreti dediler önemli değil öderim sorunsuz olsunda dedim ilk ay 62.50 lira ödedim bu ay ameliyatdan dolayı babama yatırıver diye 50 lira verdim ev telefonuda yatacaktı para artacak baba dedim tamam dedi bide telefon babam,
yaw bunlar sırf internetden 51 lira aldılar hani para artmadı gülenmi sövenmi ?
Neyse baba sen içeri girde bi soruver neyin nesi bu ben sınırsız 49 liralıkdan istedim ( işaretledim ) tamam dedi hemen eve telefon geldi xxx xx xx telefon numarası değilmi buyurun ben Emin telekomdan arıyorum özür dilerim siz 3G istemişmiydiniz ? yooo o nerden çıktı hacı dedim özür dilerim yanlış işlem yapılmış Ocak ayından itibaren kampanyalı internet kullanacaksınız 25 lira 2 lirada bağlantı ücreti ödeyeceksiniz ok öderiz tak
Kısacası bugün günümdeydim malum bide herife çık gel desem ayak sakat iyisimi sesini çıkartma sus otur poponun üzerine dedim :)

arıyorlar
tarifelerimiz şunlardır
kampanyalarımız şunlardır
katılmak istiyormusunuz diyorlar
hayır tşkler diyorum
iyi günler..
kapatıyoruz.. :eek:

bizide arıyorlar istemiyoruz diyoruz anlamıyor ttnet 2 günde bir arıyorlar benim kullandıgım tarifeden daha yüksek fiyat öneriyorlar bende o yüzden kabul etmiyorum diyorum fakat niye hiçbir kampanyayı kabul etmiyorsunuz diyor;)bende bu fiyat iyi bence diyorum;)
bunlarada ceza verecen bence:p

Benide sürekli arıyorlar ben kolayını buldum aradığınız kişi yok diyorum :D

Hazan peki sözleşmeyi iptal edeceksen olursan ne oluyor? Mesela ben 1 yıllık sözleşmeye tamam dedim ama bir süre sonra caydım..?

Benim zaten genel olarak bir güvensizliğim var kesinlikle inanmıyor ve güvenmiyorum.. Tarife değişikliği falanda düşünmüyorum.. Sadece güvensizliğimde haklı mıyım değil miyim onu anlamaya çalışıyorum... Başına gelmiş kişilerden öğrenerek tabi..:)

Aslında arayan kişilerde nihayetinde emir kulu ilk başlarda dinledim işlerini yapıyorlar anlatsınlar bakalım terslemeyeyim diye.. Ama sabır bırakmıyorlar insanda çok ısrarcılar ve ben nefret ediyorum ısrardan.. O kadar sık aradılarki artık telefon çaldığında ailecek "aha gene TTNET'den arıyorlar" der olduk..:D

Bende kolayını bulduğumu zannediyorum artık telefonu açar açmaz TTNET der demez karşı taraf kapatıyorum yüzüne.. Görgü kurallarına aykırı bir durum evet, ama onlar mecbur bırakıyor ne yapayım.:D

Cep telefonlarında yeni bir yasa çıkacakmış kullanıcı istemezse reklam gönderemeyeceklermiş firmalar, bankalar vs.. belki ev telefonlarınıda kapsar bu yasada rahatlarız..:) Özelleşmenin sonuçları bunlar galiba diyede düşünüyorum.. Ev telefonunu istemediğin halde defalarca aramaları etik gelmiyor bana.. Bazen de Yalçın ailesinin başına ödül koydu heralde bu TTNET diyorum "bu inatçı aileyi hangi eleman ikna ederse ödül var" denildi heralde diyede düşünüyorum..:D Amaaaa ben daha inadım o kadar yani!..:)

Üst Alt