Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TTNET'den yediğim kazık!

bodrumlu

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bu konu hakkında ne yapmam gerektiği ile ilgili bana bilgi verirseniz sevinirim.
2007 yılı ekim ayında bodrum dan izmir e taşınmaya karar verdik.tam o sırada kalp krızi geçirdim ve hastanede yatar iken eşime madem taşınacaz bir zahmet şu aboneliklerimizi bi kapattırı ver dedim.eşimde benim imzamla gidip hem interneti hemde telofon hattının borçlarını ödeyerek kapanışını verdi.herşey sıfırlanıp kapanışlar verildiği halde bu gün bir hukuk birosu beni arayıp 641 tl borcunuz var icralıksınız dedi.hem avukata hemde tt net servise ben kapanışımı verdim benim böyle bir borcum yok dememe rağmen +ben engelliyim çalışmıyorum ve böyle bir faturayı ödemem mümkün değil dediğim halde bu sizin sorununuz ödeyeceksiniz bu faturayı gibi bir cevapla karşılaştım.resmen dolandırıcılık ve gasp bu ya .ne yapabilirim .bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.

elinizde kapatiigniza dair makbuzlarr varsaa sabha kadar istesinn o parayi vermyinnn

mehmet bey sanırım izmirlisiniz, bu gibi konularda izmir barosunu arayınız onlar ücretsiz avukat temin ediyorlar,kendilerine mağdur durumda olduğunuzu ve kendinizi savunmak için gerekli olan ekonomik güce sahip olmadığınızı iletirseniz gerekli hukuki mücadeleyi sizin adınıza vereceklerdir,google a izmir barosu yazın ,iletişim için gerekli telefon numaralarını bulursunuz,umarım yardımcı olabilmişimdir,sevgiyle kalınız

Arkadaşlar ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim.bu olay bodrum da gerçekleşti.eşime telofon hattı ve ttnet hattı kapanışı için iki ayrı form veriyorlar bunu eşinize imzalatın gelin diyorlar .eşimde hastaneye bana bu evrakları getirdi ve imzaladım.(başvuru sahibi ben olduğum için)daha sonra eşim gidiyor kapanış formlarını verip borçlarınıda ödeyerek geliyor.ama galiba oradaki memur teknik olarak kapanışı yapmamış ve 3 ay açık tutup bizi borçlandırmış.hukuk bürosuda bu gün arayıp 641 tl borcunuz var diyor.o memurun kim olduğunu bilsem ve burada olsa şu an boğarım ya acayip canım sıkıldı.formları alıp kapattığına dair belge vermiyorlar sadece ödediğim borcun makbuzu o kadar başka birşey yok.ispatla dese ispatlayamazsında.form iki nüsha olsa birini sana verse olay tamam ama öyle birşey de yok.

sayın bodrumlu Nisanda bende telefon hattımı kapattım kapatırken fatura kesim tarihiyle alakalı olarak 15 Mayıstan sonra ve 15 Hazirandan sonra adınıza fatura çıkabilir herhangi bir ptt den yada ödeme noktasından telefon numaranızı söyleyerek borcunuzu kontrol ettiriniz dediler..Gerçektende Mayıs 15 den sonra adıma düzenlenmiş bir fatura ödedim haziran 15 inden sonrada 6 günlük bir fark için ödemem gereken fatura çıkacak..Eğer eşinize hattı kapattırırken böyle bir bilgilendirme yapılmamış sa bunuda eğer dava açarsanız Avukatınıza söyleyiniz... kolay gelsin..

Evet kapatmadan önce kapanış formuna yazdığınız telefondan size dönüyorlar ve gerçekten kapattırırp kapattırmak istemediğinizi soruyorlar (hatta cazip teklifler de sunuyolar kapattırmayalım diye nasılsa sonra fazlasıyla alıyolar ya)..

Sayın mac72 .eşim 2007 ekim 3 te gidip bu kapanışı veriyor .borca konu olan açıklama ise ekim,kasım,aralık ve 2008 ocak,ve şubat ın 14 üne kadar. Yani 5 ay çalıştırmışlar.hem 2 ay ödemediğinde interneti kapatırlar normalde .sanki gıcıklık olsun diye 5 ay çalıştırıp fatura etmişler.

En iyisi bu durumu bir avukatla konuşmanız.. O sizi yapmanız gerekenler konusunda yönlendirecektir..İyi bir avukatla görüşmeden ödemeyi hemen yapmayın derim..

Yapmayacağım zaten.sevistekileri tehdit ettim.internet aracılığı ile yada medya aracılı ile yaptığınız bu terbiyesizliği herkese duyuracağım dedim.biraz tırstılar gibi hemen telefondan bir şikayet formu doldurdular ve sizi arayacağız dediler.bakalım ne olacak.yola gelmezlerse rezil ederim onları.

sayın bodrumlu öncelikle sakin olunuz,mac72 bilgili birisi değil ,lütfen onun morelinizi bozmasına izin vermeyiniz,şunu bilmelisiniz ki hiç kimse 5 ay boyunca borca faiz işletemez,kanuni hakkı en fazla 2 aydır,2 ay doluncada sizie ihbarname çekmeleri ve sizinde bu ihbarnameyi imzalamanız gerekirdi,imzalamadığınıza göre hiç korkmayınız,kanunsuzluk yapmışlar,tek yapmanız gereken bir avukatla hakkınızı hukuki yoldan aramak,dediğim gibi avukat tutmaya ekonomik gücünüz yetmiyorsa yaşadığınız ilin barosuna ücretsiz avukatlık için başvurunuz

Türkiye hukuk devletidir

Sayın bodrumlu,iddianızı ispat için bir makbuz bir şahitte yeterlidir. izmir barosu avukat konusunda yardımcı olur böyle konularda itiraz süreleri vardır biran önce müracaat edin başarılar ve SEVGİLER.

arkadaşlar bence yatırdığımız her makbuzu alıp ve saklamak ve ben zaten hep öyle yapıyum ilerde bi sorun olursa götürüp o kendini bimez iş güzarlık yapan memurun gözüne sokmak için lazım olur diye

Kapanış için sadece kapanış dilekçenizi kabul ediyorlar.tamam kabul ettik diye bir belge vermiyorlar.ödeme makbuzunun üstünde de bunla ilgili birşey yazmıyor.

Arkadaşlar bende 2007 de 8 saatlik internet abonesiydim 1 senelik için yapmıştım 1 sene si bitti ve iptal ettirdik aynı gün bize dediler zirat bankasına 88 tl ödemeniz gerekiyor çok araştırdım o para interneti iptal ettiğin için kesme parası dediler

eveett haata bazii mekanlardaa beles bile girebiliriz ben oyle yapiyorummm

Üst Alt