Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TTNET'e alternatif arıyorum..?

murat-t

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
5 yıldır TTNET Kullanıcısıyım
2011 den sonra gelecek olan zamlardan sonra internet sağlayıcısını değiştirmeyi düşünüyorum
Süperonline fiber optik ve Smile ADSL arasında karasız kaldım
hangisi fiyat ve bağlantı açısından daha uygun ??

Süperonline'da şu avantaj var ev telefonunuda eğer süperonline'a taşırsan internet üzerinden ev telefonuyla görüşebiliyorsun üstelik vergi ödemiyorsun sadece konuştuğun kadarıyla para ödüyorsun.Oturduğum binaya fiber optik döşendi döşendi fakat delik deleceğiz kablo şurdan gidecek burdan geçecek falan filan kalsın kardeşim 3 kuruş fazla olsun dedim,
Baktım olmadı yine aradım başka ekip geldi buseferde tamam abi delmeden şurdan kabloyu geçirecem ben diğer ekip uğraşmak istememiş,tamam yapalım ozaman yaparken bilgisayarın olduğu odaya kablo hareket etmedi oturma odasındaki hareket etdi oraya çekeyim kabloyu burda oraya dolaştırırız dedim kalsın ne öyle yaw köy evi gibi dolan dolan kabloyla yaw beyfendi ne olacak biz nerelerden dolaştırıyoruz kabloyu yaw banane kardeşim istemiyorum ben öyle kablo ortalıkda batırtı kütürtü topladı eşyasını defolup gitdi.
Yok benim için kablo sorun değil delsin kablo gözüksün derseniz eğer süperonline daha iyi gibi uydu yayınlkarıda var.

Ankara'nın hangi semtindesiniz ?
Kuzenim Emek'de oturuyor uydu net kullanıyor o daha ucuz daha iyi ondada uydu tv var internet var hepsi içinde 35 Tl veriyorum demişti.

gönül yarası telefon mecburmu uydunette

Aslında bilmiyorum ama sanmıyorum mecbur değildir çünkü benim kuzenim ünüversite öğrencisi 3 arkadaş kalıyorlar ev telefonları yok onların.

ben size süperonline fiber optik tavsiye ederim kabloyu dert etmeyin modem hem kablolu hem kablosuz kullanılabiliyor en düşük hızı 10 mb fiyatlarıda uygun telefonu ister al ister alma zorunluluk yok hem yakında aynı kablodan tv kanalarınıda verecekler hızı gayet iyi bir bakın derim ben

ben hız 1 mb 4 gb kota fiyatı 26,80tl ödüyorum daha düşük fiyat yok mu

Gönül yarası ben meşrutiyet cad.ile K.esat'ın kesiştiği yerdeyim
Sanırım en iyisi superonline fiber optik olacak evde kablo tv var ondan da nete giriş varmış ama hat ev sahibi adına o da uğraştırır şimdi en iyisi superonline, kablo sorun değil evin içi kablo dolu ;)
fikirleriniz için teşekkürler

Fiberobtik internet herzaman hizlidir'da oturmuş olduğun semtte fiberoptik altyapisi varmi ?

annem farkında olmadan ttnetten doping adsl geçmiş :) fiyatlarıda uygun gibi sınırsız paket 8 ay boyunca 29 lira 8.aydan sonra 59 lira olacak. ben zaten ttnette 59 lira veriyordum yani 8 ay indirimli kullanıcaz :) linki vereyim inceleyin :) Türkiye'nin en hızlısı! 16 Mb Doping ADSL2+

Uydunet ve teledünya hizmetleri hakkında bilgi ve güncel kampanyaları bu sayfada bulabilirsiniz.

Site üzerinden dilerseniz başvuruda verebilirsiniz.

uydunet

Üst Alt