Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TTNET'in engellilere özel kampanyasının farkı nedir?

düşle

Üye
Konular
40
Reaksiyonlar
0
ttnet.com.tr/engellilereozel
bu uygulama engellilerin yararlandığı "yalın internetten farklı bişey midir? cep telefonuma geldi inceledim bisey anlamadım da...

bende sordum hiç bir indirimleri yok sadace sözde normalde abonelere daha fazla indirim yapıyorlar

bende de bu internet var indirimden yararlanıyorum 48 tl ödüyorum sınırsız
baglantı üçreti moden üçreti hariç

48 tl ödüyorum bnde snırsızz

turknet için nereye baş vurcam

08502888080 telden daha detaylı bilgi edinebilirsiniz ,zaten başvuruda telden alıyorlar

ben ttnete tel+sınırsız 16mb kadar 49 tl ödüyorum.önceden tel ücreti almıyorlardı 2 yıl kullandım süre dolunca tel için 7 tl alıyorlar artık tel konustıkca öde belesken paralı olmus.2yıl ttnete 1 yıl tele abone oldum cünkü teli artık 1 yıl süreli yapıyorlarmıs 1 yıl bitince sadece teli yenilıyecem.44 tl tarife 7 tl telefon 51 tl yapıyor ama ordakı görevlı sen 50 tl ödersın dedı faturam hep 49 gelıo ama 5o tl öduom o 1 tl harac adamalrın faturasını öduom pttden 1 tl harac alıolar :)
not: [SIZE=3]kullandııgm tarıfe için engellı tarıfesındekı gıbı engellı raporu cart curt falan yok sadece kımlık gösterıon belge ımzalıyon hepci bu kadar.[/SIZE]
boş yere engelli indirimiyle ugrasmayın rapor fotokopısı falan gene ayunı oluyo ücret o yüzden sallayıngetsin engelli tarifeyi :D

-mka kardeş benden neden 19 tl tel ücreti alıyolar ya dedim telle hiç konuşmuyom dediler en düşük ücretimiz bu senden nasıl 7 tele anlamadım

-mka kardeş benden neden 19 tl tel ücreti alıyolar ya dedim telle hiç konuşmuyom dediler en düşük ücretimiz bu senden nasıl 7 tele anlamadım
kardeş ben daha önce nete tel dahil 44 tl ödüyodum kampanya bıtmeden zam gelmıstı bana ugramadı o zam kampanayda oldugum ıçin.kampanya bitince ilk fatruam 82 tl geldı 24 tlsi tel idi bende hemen en uygun tarıfeye baktım engellı tarıfe görunuyordu gıttım telekoma ordakı görevlılere bu ne ya böyleyken böyle oldu nedır bu kazık deıdm :Dgörevlılerde 44 tl yıne tarıfe ama konusmasanda ucret alınıyor artık beleş degıl ve 7 tl dedıler yoplamda 51 tl ediyordu 82 tl nere 51 nere deyıp tmam dedım 1 yıllık anlasacaktık kardesım bınaya gırnceıkna etmısler 2 yıllık anlasma yapılmıs bunun 2 yıl net 1 yıl tel 1 yıl dolunca tel ıcn bıdah bakıcaz ve 51 yerınede hep 49 geldı faturam hepde öyle gelıyor sordum bu ne iş sonra başım agrımsın söyledıgınızden az gelıyor onlarda yok bişi olmaz dedıler deıklerı gıbı yaklasık 5 ay oldu bir sıkıntı yok.Bu kampanya 30 kasımda bitmiş sen sorunca tekrar baktım bugn orda net 49 tl 15-18 tl de tel dıyor.Eger indirimli kampanyada degılsen telekoma git mıllet bu ücretten hızmet alıyor ben nıye pahalı alıyorum ttnetten cıkıyorum dıye blöf yap sana mutlaka daha uygun bı tarıfe söylerler(bılmeyenler normal bılenler ındırımlı alıyor)kullandıgm kampanyanın adı TAM ZAMANINDA
bi şansı dene telekoma gıt basvur.

normal ler ile 20 tl kadar oynuyor

Türknette 24 ay tahaddüt süresi koymuşlar, 24 ay sonunda o günkü fiyat geçerli olacakmış.. Ttnet veya süperonline kullanın tahaddüt yok onlarda ..

Üst Alt