Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
engelli tarifesi..superonline......sinirsiz 20 Mbps hizinda 39 TL (aktivasyon parasi 29 lira) Özür Oranı %40 ve üzeri olan Engelliler, Gazi ve Şehit yakınları olan müşteriler, Engel Tanımayanlar kampanyasından herhangi bir taahhüt vermeden yararlanabilirler.
ttnet..8 mbps hizinda 45 lira
yalnız superonline her yerde yok önce adresinizde var mı onu araştırmalısınız müşteri hizmetleri 0850 222 0 222 şimdilik yalnızca büyük sitelere öncelik veriyorlar eğer varsa superonline her yönden avantajlı telefona sabit ücret de yok 100, 200, 300 dakikalık paketler var onlar da çok ucuz isterseniz paket de almayıp görüştüğünüz kadar ödüyorsunuz değişmediyse;hiç görüşmezseniz arayan sizinle görüşebiliyor siz aramazsanız hiç ödemiyorsunuz
süper online var bulundugum binada ev telefonuna gerek yok diye düşünüyorum cep telefonumuz var onu kullanırrız dediğiniz gibi ev telefonu olursa konuşmassak sabit ücret yokmudur
Ben ttnet kullanıyorum telefonsuz internet sınırsız olanından;bidefasında 18 tl bidefasında ise 25 tl telefona sabit ücret ödedim, sabit hat parası tefeonu kullanmıyorum sedece interneti kullanıyorum,internet ise 52 tl ödüyorum anlıyamadım gitti...indirim bunun neresinde engelli indirimi...
ben geçen yıl aralıkta girdim yukarıda da yazdığım gibi ev telefonuna sabit ücret yok dakika paketi alabilirsin ben girdiğimde 100 dakika 5, 200 dakika 10 tl'ydıpaket almazsanız arayan sizinle görüşebiliyor siz aramazsanız bir para ödemiyorsunuz.arada bir görüşebilirim diyorsanız kullandığın kadar öde tarifesi var (2012 aralıkta 100 dakika 5 tl, kullandığın kadar öde dakikası 9.2 kuruştu) siz yine de (bilgiler değişmiş olabilir netten güzelce araştırın aklınıza takılanları da müşteri hizmetlerine danışın
iyi günler
ben geçerken telefonu superonline'a aktarma zorunluluğu vardı. telefon istememenizin bir mantığı yok, siz konuşmazsanız, arayan sizinle konuşursa hiçbir ücreti yok numaranız değişmiyor arayanlar da sizi buluyorlar,Yine de (ben geçeli bir yılı geçti) netten araştırın derim.
ben geçerken daha 8 ay vardı ttnet'e cayma parası 170 tl ödedim superonline bunu bana indirim olarak ödedi değiştiyse bilemiyorum müşteri hizmetlerine sormak gerekir
Bende ttnet den ayrılırken 168 TL cayma bedeli ödedim Süperonline karşıladı fatura ödemeyerek.Telefonu bağlatsanda bağlatmasanda sana + sı - si yok bağlatsan arayan senle görüşür sen aramazsan mert;in dediği gibi sen konuşmadığın sürece para ödemiyorsun ödersende nekadar görüştüysen onu ödüyorsun.
Bulunduğum yere ilk döşendiğinde kabloların geçmiştim baya sıkıntılı geçmişti ama şimdi çok şükür online işlem merkezinden şikayet yada tarife paket isteğimi yazayım anında dönüş yapılıyor geriye.Ayrıca o 100 dakşkası 5 TL tarife var kendin yapabiliyorsun iptalini kendin yapabiliyorsun online işlemlerden ayrıca uydu paketleride var raporunu verirsen kampanyalardan haberdar olmak istiyorum diye belirt yada mailini doğru ver sana haber veriliyor kampanyalar paketler..
ben ttnet müşteri temsilcisi olarak yazıyorum şu an ve bir engelliyim ttnette daha kaliteli hizmet alırsınız ayrıca engelliye gercekten indirimli hem telekom hattı yani telefonuda engelliye indirimli 6000 dak konuşuyosun 12 tl ödüyosun daha ne olsun
ttnet sizinle kampanyası var limitsizi 45 tl ama bunu bir kampanyayla kullanabilirsiniz yani taahütlü almak istemezseniz 45 tl taahhüd ederseniz bir cok uygun kampanya bulunmakta ayrıca ttnette limitsiz 63 tl iken engelliye 45 tl neden ttneti hep karalıyosunuz anlayamıyorum arkadaşlar bence bi araştırın resmen nasıl turkcell daha pahalı ama kaliteden ödün vermez aynen öyle
arkadaşlar öncelikle şunu bildirmek isterim ben ttneti övmek için yazmıyorum bildiklerimi paylaşmak ve yardımcı olmak için yazıyorum... ttnette çalışıyorum şuan gökkuşagı evet ttnette limitsiz engellilere 45 tl ama bunu kampanya ile kullanarak daha uygun hale getirebiliyosunuz ayrıca diyelimki sabit telefonu yok müşteri telefonsuz inmternet alırsa evet 15 tl ödemek durumunda 12 ay taahhüt ederse bu 15 tl yide ödemiyor ayrıca telekomda sosyal tarife 12 tl ve 6000 dak şehir içi şehirlerarası ve 444 lü numaralara görüşme imkanı var...