Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tüberküloz hastası emekli olabilecek oranda rapor alabilir mi?

risus

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
herksese merhabalar adım mesut 26 yaşındayım . aslında ben babam için sizlere birşey soracaktım . babam tüberküloz hastası yaklaşık 3 sene oldu ve tedavisi hala devam ediyor iyileşme sağlayamıyor . ilaçlar cok ağır geliyor karaciğer yıpranıyor tedavi kesiliyor karaciğer kendine geliyor ve takrardan tedaviye başlanıyor . yani anlayacağınız bi döngü içinde ve şeker hastalığı var insülin kullanıyor o yüzdende tedavi uzadıkça uzuyor . babam 1967 doğumlu sigorta girişi 1985 yılında ve 4200 kadar günü var. hasta oldugu için çalışması yasak . nasıl emekli olabilir malulen veya 3600 günden böyle birşey mümkün mü ? . bilgilendirirseniz eğer çok sevinirim.

Öncelikle çok geçmiş olsun benim babamda tüberküloz hastası kaymakamlıktan hastalık yardımı alıyorrmusunız

Sagolun sizede çok geçmiş olsun 1500 kusür bir para yatıyor şuanda

Tüberküloz emeklilik

herksese merhabalar adım mesut 26 yaşındayım bu konuyu 2.defa acıyorum ilkinde kimse mesaj atıp yanıtlamadı belki bu sefer görülür diye yazıyorum

Üst Alt