Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TÜBİTAK'a müracaat eden veya çalışan ya da mülakata giden var mı?
merhaba tübitakta engelli teknisyen kadrosu iş kur ilanına başvurdum 7 kişi kuraya girecekmişiz ardından mülakat olacakmış tübitakta çalışan yada mülakatına giren var mı süreç nasıl işliyor?
Tübitakta tekniker olarak nihai listede ismim çıktı engelli kadrosu için daha önce kuraya mülakata vs gideniniz var mı kuraya gidilmeli mi yoksa kura çekildikten sonra iletişime geçiliyor mu?
hayırlı olsun bu arada hangi ilan için çağırıldınız.ben geçen sene girdim elektronik teknikerliği için mülakata genel olarak yaşantından ailenden çalıştığın işlerden bahsediyosun mülakattan çok sohbet havasında geçiyor ama kalabalık bir heyet oluyor karşında birde gebzede ki tübitak için mi?
bide bu ilanlara tübitak yaş sınırı koyuyor normalde engellilere yaş sınırı koyulmaması lazım ben başvuramadım bu yüzden bildiğim kadarıyla genelge var yaş sınırı koyulmaması için.