Herkese merhaba, azıcık kendimden bahsetmek istiyorum belki benim gibi başkalarıda vardır... Ben çocukken de farkındalığı yüksek, duygusal bir karakterdim fakat 10 yıl önce geçirdiğim trafik kazası ve sonrasındaki yaşanan 10 yıllık tedavi süreci, 8 yıl evde bir oda da yatağa mahkûm kalma, düzinelerce ameliyat, fizik tedaviler, Türkiye'nin farklı farklı şehirlerde doktor doktor gezme... Beni iyice depresif, iyice duygusal, iyice garip birine dönüştürdü. Ve bunun üzerine 7 yıllık bir ilişkim bitti buda tuzu biberi oldu. Bir ara ölmek için can atıyordum, ölüm gözüme muhteşem birşey gibi geliyordu... Çok kez doktora gittim kullanmadığım antidepresan, antipsikotik ilaç kalmadı. Ama hiç bir şey çare olmadı. O kadar kırılgan bir yapım var ki bu hayatı kaldıramıyorum. Misal çiçek açsa dünyalar benim oluyor, yerde bir karınca ezilse dünyalar başıma yıkılıyor... Herşeyle empati kuruyorum, herşeye çok çabuk bağlanıyorum.. sadece insanlara, hayvanlara değil bir mekana, bir cisme bir çakıl taşına belki... bağ kurup o şeyden kopamıyorum.! İnanılmaz derecede kaygı yaşıyorum, her an her şey kötü olacak gibi hissediyorum sürekli.. inanılmaz derecede takıntılıyım, ve duygu durumum çok dengesiz... Sürekli uç noktalarda yaşıyorum.. Daha çok uzarnda kısaca böyle. Benim gibi olan var mı merak ettim. Varsa neler yapıyorsunuz hayata nasıl bağlanıyorsunuz?