Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tüketici davasını kazandım. Karara dair anlamadığım bir şey var? [Hukuk]

secretwindow

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar geçen sene bir eloktronik mağazalar zincirine açmış olduğum davayı kazanmış bulunuyorum. Yalnız hakim kararı şöyle bağladı;

Gerekçesi gerekçeli kararda açıklanacağı üzere;
1- Açılan davanın kabülüne
2- 1.496,19 Tl'nin dava tarihinden itibaren işleyecek yasal faizi ile birlikte davalılardan müteselsinlen tahsili ile davacı tarafa verilmesine,
Dair davacının yüzünde kararın tebliğinden itibaren 2 hafta içerisinde dilekçe ile yargıtaya temyizi kabil olmak üzere verilen karar açıkça okunup usülen anlatıldı.

Ben 2012 temyiz sınırına baktım 1690 Tl. yani temyiz sınırını aşmamışım ama temyiz kabil olmak üzere yazılmış. Sanırım hata yaptı. Acaba bu konu hakkında bilgi olan varmı?

hata yok ,1690 lira 2012 de açılıp karara bağlanacak davalar için geçerli. sanırım sizin dava önceki yıllarda açılıp bu yıl karara bağlamış. ayrıca mahkeme temyiz yolu açık dedikten sonra kararı sorgulamak anlamsız.

Üst Alt