Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tüm ağrılarınız için bitkisel çözümler

murattolga

Üye
Konular
56
Reaksiyonlar
0
ABİES_MTB DOĞAL YAĞ
Merhaba ben murat tolga. Biyologum. Size tavsiye ettiğim bu yağı birçok kişi üzerinde denedim ve denediklerimin hepsinin çeşitli bölgelerindeki ağrılardan eser kalmadı. Bu yağın ortaya çıkmasındaki temel amaç ben frederich ataksi hastasıyım. Bu nedenle merdiven inerken ve çıkarken birde kaldırım taşlarından inerken ve çıkarken bel bölgelerim dengesiz inmemden dolayı dayanılmayacak şekilde ağrı yapıyordu. Kısacası kendi ağrılarıma son vermek için çalışmalar yaptım. Şükür ben ağrılarımdan kurtuldum. Çevremdeki insanlardan da ağrısı olanlara sürdüm ve müthiş bir şekilde ağrıları geçirdiğini gördüm. Dolayısıyla da sizlerle paylaşmak ve bilgisi olmayan insanlara bel fıtığı için gitmenizi bir nevi engellemek için bu yağı sizlere sunuyorum.

KULLANILIŞI: şişeyi iyice çalkalayınız. Karışım Süt rengine geldi mi ağrıyan bölgeye az miktara sürünüz ve kısa bir süre masaj yapınız.

KULLANILDIĞI ALANLAR:
1) Ameliyat gerektirmeyen bel fıtığı için
2) Her türlü bel ağrıları için.
3) Boyun ağrıları için.
4) Sırt ve omuz bölgesi ağrıları için.
5) Klima çarpması sonucu kollarda ve boyunda oluşan her türlü ağrılar için.
6) Baldır ve bacaklardaki kramplar ve ağrılar için.
7) Damar tıkanıklığı sonucu meydana gelen kol ve bacaklardaki ağrılar için.
8) Eklem ağrıları ve romatizma sonucu oluşan kireçlenmelere bire bir.
9) Ani bir hareket sonucu meydana gelen kengilere son.
10)ayak burkulmalarında ve çıkmalarda ağrıyı anında yok eder.

NOT:Yağ tamamen doğal olup hiçbir yan etkisi yoktur. Yağı sürdüğünüzde ağrıyan bölgeye hafif bir ısı verecektir.ağrımayan yer olduğu gibi kalacak. Sürer sürmez 5 dakika içinde etkisini gösterecektir. Yağ 15-25tl olup kargo alıcıya aittir.
daha fazla bilgi için ve hertürlü alternatif tıpta yardımcı sitemden bilgilenebilirsiniz: Hoşgeldiniz

her türlü alternatif aramalarınızın cevabı bu adreste

Hoşgeldiniz biz engellilere uçuk fiyatlar vermelerine dur diyen sitemde herşeyi sizlere sundum.3-5tl ye alternatif tıp elinizin altında.

ellerine saglık kardeşim..siteni incelemeye pek zaman ayıramadım fakat azimli biri oldugun özgeçmişinde saklı...umarım hakettigin basarıya ulaşırsın.....;)

murat bey iyi günler aylardır boyun bölgemde ve oradan kollarıma vuran dayanılmaz ağrılarım var. sitenizin tan adını yazarmısınız sitenize ulaşamıyorum. gerçekten boyun bölgesindeki ağrılarıma iyi gelir mi acil yanıt bekliyorum.

bende siteye giremedim tam adını yazarsanız belki girebilirim. Hayırlı olsun İnşallah

Üst Alt