Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tüm bina ve hizmetlerin engellilere uygun hale getirilmesi için 3 sene kaldı ama..?

Jem

Aktif Üye
Konular
91
Reaksiyonlar
4
Yeni yasaya göre 7 yıl içinde kaldırımlar engellilere uygun hale getirilecekti.
Tam bilmiyorum ama sanırım 3 senesi falan geçti bu sürenin.
İzmir Büyükşehir Belediyesi, sürekli kaldırım yenilemesi yapıyor.
Bazı yerlerde süper eğimli ve engelliler için harika kaldırımlar yaparlarken, bazı yerlerde de resimdeki müthiş görüntülere imza atıyorlar.
Ağacı ve yeşil olan herşeye tama ama, kaldırım yayalarındır.
Kaldırımda ağaç fidanları olması, komik resim sitelerine malzeme yaratır.
Bu saçmalığı az önce büyükşehire ilettim, umarım ilgilenirler.
Bu resimdeki kaldırımı sık sık kullanıyorum ve her seferinde olumlu iyi niyetlerimi mühendislerinden ustalarına kadar sunuyorum.

136.jpg

Velhasıl,nedense insan yaşamı için belirlenen olmaz ise olmaz standartları sağlamak ile görevli ve sorumlu idari yöneticiler ile müteselsis kontrolörler olmadığı yada oldurtturulmadığı bir ortam'da bu tür çirkin uygulamaları görmeye devam edeceğiz sanırım.Bu gün İzmir gibi dünya şehri olmaya aday bir ilimizde gerçekleşen bu tür istenmeyen olaylar,yurdumun çeşitli geri kalmış bölge ve yöresin'de neredeyse yüz yıldır yaşanmakta.

Popilist yaklaşımlar ile yapılan her türlü eylem sonuç itibari ile yok olmaya mecburdur.

Üst Alt