Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tüm engelliler kullanılıyor

berkemeteatasoy

Yasaklı Üye
Konular
76
Reaksiyonlar
0
merhaba
uzun yıllardır bu dernek vakıf engelli engellsiz kuruluşların yönetimine tabi olan herkes bizleri kullanarak prim ve rant sağlıyorlar..bi tanıdığımdan örnek vereyim karı koca engelli ortez yaptırmak için gitmediği yer kalmadı.vakıf tesyev v diger kuruluşlar öyle tv ye çıkıp şov yapanlar şowmen womenler hep rol yapıyorlar kimse engellinin halinden anlamıyor sadece onları kullanıyorlar hiç birine itimadım güvenim yok kimse dürüst degil vijdan çokdan kaybolmuş ..allah kurkusu vijdan olmayınca..her bir kılıf uydurmuş engelli adına sow yapıyor..dürüst insan yok yada ben görmedim..mesaj gönder 5 tl yardım..kurban yardımı tiyatro bileti yemek bileti kahvaltı yardımı piknik yardımı engelli için daha neler neler...suriyeden gelen dilenci gibiler birinin amacı belli savaştan kaçmış digerlerin amacıda belli degil..zor arkadaşlar engelli olmak ve kullanılmak gerçekten zor

Türkiye Sakatlar Derneğinde yönetici bir arkadaşıma şimdi aynı soruyu sordum ..linkide yolladım...kendisinin cevabını bekliyorum..kendiside buraya üye belkide buraya yazar...konunun muhatabı o...

AKP kurucularından olan ve partinin MKYK üyeliği görevini yapan eski milletvekili Lokman Ayva seçimlerde yeterli sayıda engelli adayın gösterilmemesine tepki olarak MKYK’daki görevinden istifa etti.Ayva, bu kararının gerekçesini anlatırken, “MKYK’da her ilde mutlaka bir engellinin belediye meclis üyeliklerine aday gösterilmesi kararı alınmıştı. Ancak bu söz tutulmadı. Engellilerin belediye meclislerindeki 1 üyeliğine dahi ihtiyaç duyuluyorsa, buyursunlar benim MKYK’daki koltuğumu da alsınlar” ifadelerini kullandı.

Lokman Ayva, şu bilgileri de verdi: “Sadece İstanbul’da 2004’te 15, 2009’da 13 engelli belediye meclis üyemiz vardı. Bu soyu son seçimlerle 4’e düştü. Demek ki MKYK kararlarının bir anlamı yokmuş. O zaman benim bu kurulda kalmamın da bir anlamı yok.”

boşuna hayaller kuruluyor...

Üst Alt