Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tüm hakların değerlendirildiği bir rapor alamayacak mıyım!?

aykut71

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar Bursa Birisi Bana Yardım Etsin Lütfen.

Ben Ankara Numune Hastanesinden rapor alacaktım ki Bana ne için Alacaksın dediler bende dedim tüm haklardan yararlanabileceğim bir sağlık raporu dedim . ordaki yetkililer tüm haklar die bişey yok alacaksan birisi için dilekçe var dediler . Onlar kendileri hazır bulundurdukları dilekçelerden seç dediler.
Birisi ehliyet için birisi iş için birisi vergi vs. . Bende dedimki kendimiz yazıp veremiyoruz mu dediler yok öle bişey . ki bende almadım ordan sinirle çıktım.

Şimdi Yenimahalle devlet hastanesinden almak için başvuru yapacağım bana bi akıl verin lütfen bu nasıl bir düzendir. her hak için yeniden bu kadar çabayı göstereceğiz. ki birde sağlık raporun varsa itiraz edeceksin diyorlar her hak için itiraz mı etmeliyim ?

Yahu bırakın tek bir raporla tüm haklardan yararlanmayı deyim yerindeyse bir konuda tek düzgün bir rapor almak bile mesele hemde çok büyük mesele ,onu becerebilen bhüyük iş yapmış olur emin olun,
Doktorların ehliyet v,iş kur vs raporlar için alakasız teşhisler yazması ,hastayı potansiyel üçkağıtcı olarak görüp oranları kuyumcu terazisiyle tartması hadi onları geçtin rapor bölümündeki memurun ya ismi ya doğum tarihini ya mührü eksik yazması girmesi ,kurumun sizi yok şu maddeye göre sevkettim aslında bu maddeye görede oluyodu diğerinin hayır bu maddeye göre olacak demesi bizim yaşadığımız klasik leşen olaylar.
Bunlar hergün yaşanan olağan alışılagelmiş rutin ''hatalar'' . Siz tek bir hak için sıradan bir günde olağan bir şekilde ''özürsüz '' bir rapor alın ,sizi tebrik edeyim..

Doğru diyorsunuz ama bu konuda çok büyük haksızlık yapılıyor. Buna dur diyemeyeceksek biz ölelim daha iyi. Şimdi ben neye göre rapor alayım. Ne raporu alayım anlamadım gitti. bu konuda bir bilen varsa yazsın lütfen.

anlaşılan burda bu konuda bilgili bir kişi bulmak zor. bu sitede o kadar konu var ve kimsenin bi bilgisi yok bi aydın yok arkaadaşlar konuya bi müdahil olalım.

Üst Alt