Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tüm müslüman kardeşlerin dikkatine!

trtekin

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
tum musluman kardeslerın dıkkatıne!!!

peygamberımız hz muhammed (saa)' ve muslumanlara hakaret edılen fılımı youtube kaldırmak ıstemıyor. Bu yuzden butun dunyadakı musluman karseslerımızle bereber protesto edıyoruz. Tam 3 gunlune youtube veya google kullanmıyoruz. Lutfen duyarlı olalım ve olusabıldınız kadar musluman kardeslerımıze ulastıralım. ıslamıyet adına bunu lutfen uygulıyalım!!!

Davşan dağa küsmez geç o işi. aLLahı Rasulünü karıştırma. sende aynı şekilde cevap ver istersen..

youtube sansür tanımaz google kimseden emir almaz bilahare kendi kanun unu kendi koyacak kabiliyet ve gücüne sahipdir.

google youtube şu bu kısaca teknoloji diyelim..... dünyanın efendileri bunlardır...

bilmeyenlerin biliyor hale gelmesini diliyorum...

Bahsi geçen filmi izledim.

Son derece basit, saçma sapan, komik desen komik değil, ciddiye bile alınmaması gereken, düzeysiz, seviyesiz, senaryosu, yönetimi, dekoru, oyunculukları 5 para etmez bir video klibi... Bunları içeriğinden bağımsız olarak söylüyorum. İnanın youtube'da amatörlerin çektiği uyduruk videolar bile daha niteliklidir.

Bu tür bir videonun (ki kasıtlı olduğu besbelli) bu derece olay ve ölüme yol açması çok üzücü. Aklı başında hiç bir insan bu kadar seviyesiz bir klibi ciddiye bile almaz. Konu bu kadar gündemde tutulmasa videoyu izleyen kişi sayısı bile belli bir seviyeyi bulmazdı. Çünkü daha izlemeye başlarken "bu ne saçma sapan bir şey" hissine kapılıyorsunuz.

Bunlar tamamen "yapımla" ilgili eleştirilerim. Dini değerlerle dalga geçmesi ayrı bir konu...

Konuyu ne kadar büyütürseniz video o kadar gündemde kalır. Daha fazla izlenir, daha fazla tıklanır. Ciddiye alınacak bir tarafı yok. Deli saçması...

Metepe sana katılıyorum, izlemek istedim bende 2 gün önce, 10 dakika yetti bana amacı öğrenmek için sıkıldım kapattım. O kadar salakça ve sırf provoke, kışkırtma amaçlı yapıldığı belli ki. Ciddiye alınacak bir film değil. Çizgi filmler bile daha bir ciddiyet taşıyor. Üstünde durupta bu filmi nasıl çekersiniz diye ortalığı yakıp yıkmaya, kan dökmeye ne gerek var. Ama şunuda söylemeden edemiyeceğim, bu kadar kısıtlı bir bütçeyle, bu kadar saçma bir kurgulamayla ve bu kadar amatörce bi oyunculukla taşıdığı amaca ulaşabilen tek bir film daha yoktur bu dünya üzerinde.

Zaten o film müslümanları kışkırtıpda sonrada müslümanlar olay çıkarıncada bunlar terörist demek için yapılmış bunların oyununa gelmeyin onların yapmak istediği zaten bu ve maalesefde başardılar ne diyeyim onların sultanlığı bu dünyada bırakın 3 gün daha sultan olsunlar akılları başlarına gelince anlarlar nasılsa geriye dönüş yok...

O video sayfasına gir ve şikayet hakkını kullan, eğer bu sitelere girmezsen onların umrunda bile olmazlar ama girip şikayet edersen şikayet sayısı büyür.

Hepiniz akıl vermeye kalkmışsınız.
İnsanlar biliyor merak etmeyin.
Ne olur yani 1 hafta kullanmasanız ?
Merak etmeyin siz bi şey kaybetmezsiniz ama onlar çok şey kaybeder.

ciddiye alınacak en ufak bir tarafı yok. deli saçması, eminim ki filmi çekenler bile kendileri de bu filmin bu kadar ses getirebileceğini ummamışlardır. ama ne yazık ki oldu!!!!:(

Neden 1 hafta Mami Junior ?
Madem kullanmıcan bir ömür boyu kullanma.

Rakamlara niye takılıyosun.
Burda demek istediğim insanların tepkisiz kalması.
Hiç bi şey ne senin dininden nede senin haysiyetinden önemli değil.
Zaten burda neden diyen birne fazla bi şey anlatmaya gerek yok.

Üst Alt