Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

"Tüm sosyal haklar" ibareli raporla vergi indirimine başvurabilir miyim?

lakoste

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
3
yeni rapor almak üzereyim 1 haftaya kadar refakatçi kart ve tüm sosyal haklar diye yazdım dilekçeye tahminen %60 bekliyorum bu raporu maliyeye versem kabul edermi yoksa yeni rapormu çıkarmam gerek ...

Maliye genelde başka bir devlet kurumunun sevki ile alınan raporların aslını ya da noter onaylı nüshasını kabul ediyor. Sevksiz ama güncel tarihli bir raporsa da büyük ihtimalle kabul ediyor. Ama bazı yerlerde memurlar ille de kurum sevkini şart koşuyor. Şans...

Kurum sewki derken şirketim özel şirket onunmu beni sevk etmesi lazım bu arada nsl olduysa raporum derecesi %86 geldi bu raporla vergi indirimi için başvurbilirmiyim daha bugün adım raporu nsl bir yol izleyeyim

sayım boga şimdiden çok teşk..

ewet vergi indirimine 21 08 2009 tarihli yeni raporumla başvurdum yalnız bulundugum ilçenin vergi dairesi kabul etmedi beni çalıştıgın yerin vergi dairesine başvurman gerekli dediler bende başvurdum %87 raporumu acaba düşürebilirlermi bide verdim ewrakları 3 ay sonraya kadar sonuçlanır dediler hiçbir belge vermediler.. nsl takıp edecem..

Malesef takip imkanı yok beklemekten başka hiç bir şey yapamazsınız......
ben müracatımdan sonra 45 gün sonra vergi ind. yararlandıgıma dair iş yerime yazı geldi....

Üst Alt