Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tüm vucut kaybı oranı hakkında..?

ali_ank

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
4
Arkadaşlar merhaba

benım yuzde 50 sureklı raporum var. 2006 yılında alınan lakin vergi indirimi için verdiğimde raporumu incelenmeksizin geri göndermişler. Hacettepeye başvurdum rapor almak için vergi indirimi diye yazmadım % 42.4 + 12 de kulaktan verdıler ama ımza aşamasında heyete gırerken raporumu vermedıler klınık şefi kendı hastanemden almam gerektiğini söyledi raporu .

Neyse kendı hastaneme vergi indirimi almak kaydı ıle başvurdum şimdi aklıma takılan iki konu var bana kulaktan rahatsızlığıma aynı şekılde % 12 verdiler . Diğer hastalığıma yüzde 37 dedıler . Fakat kağıtta söyle bişi gordum tum vucut kaybı oranı % 25

şimdi bu yazıyı anlamadım .

%37 +12 mi hesaplanıcak % 40 üzerine çıkarmı baltazar formulu ile birde bu alırsam bu raporu maliyenin tekrar duşurme olasılığı var mı .

Yardımcı olursanız çok sevinirim saygılarımla .

37 + 12 = 45 yapıyor (tüm vücut kaybı oranında da bu rakam yazıyor olabilir mi?)... Düşürülme olasılığı var ancak itiraz hakkınızda var o durumda...

Beyin cerrahi 37 dedi ama kağıtta oyle bir şey yazıyor ne için yazdığını çözemedim

Üst Alt