Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tümör ameliyatından sonra düşük ayak ve kalça güçsüzlüğü oluştu. Düzelir mi?

Osman.bass

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar Th12 l1 de tümör ameliyatı oldum amelşyat sırasında sinirlerde hırpalanma oldu ve sonuç olarak düşük ayak ve kalça güçsüzlüğü başladı fizik tedavi felan alıyorum lakin benim merak ettiğim konu benim gibi olan hastalar varmı varsa da iyileşme gerçekleşmiş mi yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden herkese geçmiş olsun dilerim ve teşekkür ederim

Eğer Miyelin Kılıfı ve Sinirin Bütünlüğü Korunuyorsa Zamanla Sinir Yerine Oturdukça Aksonları Yenileyecektir.
Hiç mi Kaldıramıyorsunuz Yoksa Az Bir Şeyde Olsa Yukarıya Geliyor mu?

Hocam iyi günler verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim hiç emg çekilmedim tek bildiğim sinirde kesilme olmadığı sadece temizlerken hafiften sinirin ucundan tutmuş pense ile hafiften ezilmiş görünürde hareket yok fakat içeriden böyle sanki hareket varmış gibi bir his geliyor yani gözlerimi kapatsam ayak hareket ediyormuş gibi.

Zamanla Daha İyiye Gidecektir Ayak Bileğinizi Sağ ve Sol Yönlendirmesi Yapabiliyorsanız
https://www.engelliler.biz/forum/sa...tibial-tendon-transferi-ile-duzeltilmesi.html
Burada ki Konu Başlığımı İnceleyerek Bir Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanına Danışmanızı Öneririm Gerekli Çalışmaları ve İlerleyen Zamanda Opere Edilmesi Gerekecek mi Bu Konu Hakkında Size Bilgi Vereceklerdir..!

Geçmiş Olsun..!

Üst Alt