Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağlık kurulunun bana vermiş olduğu raporda şu ifade geçmekte ve burdan %20 oran verildi. ' Baş boyun skuamöz hücreli tümör' tümör kanserdi alındı ve şu anda herhangi bir metaztas durum yok.. Yani iyileşmiş kanser tümörüne bu oran verildi.. Bilginize
[FONT=sans-serif]PERİFERİK FASİAL PARALİZİ (yüz [/FONT][FONT=sans-serif]felci[/FONT][FONT=sans-serif])[/FONT] [FONT=sans-serif]1- [/FONT]hafif[FONT=sans-serif] (minimum fonksiyon bozukluğu veya estetik kayıp) 5[/FONT] [FONT=sans-serif]2- Orta (göz [/FONT]hafif[FONT=sans-serif] kapanıyor, peroral kontrol yapılamıyor veya peroral kontrol var periorbital kontol yok) 15[/FONT] [FONT=sans-serif]3- Ağır (oral kaslar ve göz kasları plejik) 30
Kulak %25 diye duymuştum ama yanlış mı biliyorum acaba kardeşim bide şu bazalt falan bılmıyorrum yani anlayacagım dilden söylersen sence tahminince kaç olur bu arada tümör hala var görünüyor