Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tümör engel oranından sayılır mı?

Semıh1453

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Tümör var 2 ameliyat geçirdim bunu derecelendirebilirmiyiz oran kaç olur

Sağlık kurulunun bana vermiş olduğu raporda şu ifade geçmekte ve burdan %20 oran verildi. ' Baş boyun skuamöz hücreli tümör' tümör kanserdi alındı ve şu anda herhangi bir metaztas durum yok.. Yani iyileşmiş kanser tümörüne bu oran verildi.. Bilginize

Şu an bir tedavi görmüyorsanız yani bir sorun yoksa Onkoloji net % 20 oran verecektir .

Benim de raporum var şu an tümör yok ve % 20 oran verildi Onkolojiden ..

Tedaviye cevap vermeyen ya da tedavinin devamı halinde daha yüksek oranlar veriliyor ..

Son düzenleme:
Şuan tömür hala var gibi görünüyor mrda çıktı tek kulaktada işitme yok amelıyattan ötürü yüz felcide var %40 alırmıyım tahmınınz varmı oran için

% 12 de kulaktan verilir,

[FONT=sans-serif]PERİFERİK FASİAL PARALİZİ (yüz [/FONT][FONT=sans-serif]felci[/FONT][FONT=sans-serif])[/FONT]
[FONT=sans-serif]1- [/FONT]hafif[FONT=sans-serif] (minimum fonksiyon bozukluğu veya estetik kayıp) 5[/FONT]
[FONT=sans-serif]2- Orta (göz [/FONT]hafif[FONT=sans-serif] kapanıyor, peroral kontrol yapılamıyor veya peroral kontrol var periorbital kontol yok) 15[/FONT]
[FONT=sans-serif]3- Ağır (oral kaslar ve göz kasları plejik) 30

Tüm oranlar Balthazard Formülü ile toplanır. [/FONT]

Kulak %25 diye duymuştum ama yanlış mı biliyorum acaba kardeşim bide şu bazalt falan bılmıyorrum yani anlayacagım dilden söylersen sence tahminince kaç olur:) bu arada tümör hala var görünüyor

Herkese selam bende böbrek teki tümör nedeniyle ameliyat oldum kanserli tümör ancak kemoterapi almadım yinede oran Alabilirmiym teşekkür ederim

Üst Alt