Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tümör nedeniyle idrar torbasi, yumurtaliklari ve rahmi alınan kişinin rapor oranı..?

discoteka

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam kotu huylu tumor yuzunden idrar torbasi, yumurtaliklari vu rahmi alinan ve bu kisi 3 gunluk yspistirma urostomi torbasi kullanan biri % kac rapor alabilir, bilen varsa yazsin lutfen . tesekurler.

Sakatlık oranı cetveline göre rahmin alınmasına % 15 oran verilir. Onkoloji tablosunda bahsi geçen % 20'de balthazard formulü ile eklenir. Sonuç, 20+15= 32 çıkar.. Kadın hastalıkları için verilen en fazla oran zaten % 15..
_________

Kadın hastalıkları tablosundan ilgili bölüm:

Serviks veya uterus deformitesi/hastalığı ile ilgili tedavi ile kontrol edilemeyecek bulgu ve belirtiler var veya tam bir servikal darlık var veya Premenapozal hastada serviks veya uterusda anatomik kayıp varlığı.:% 15

peki anneme neden %68 %70 oranla malulen emeklı ettıler %32 ole malullük olmaz. pekı o cetvelde tumor ıle ılgılı bır bolum yok mu?

arkadaşım başka rahtsızlığı olmasın yada başka organlarda etkilenmiş olmasın doktor değilim ama dediğiniz rahatsızlıklara verilen oranlar bunlar

onları bılıyorum.
mesanenın tamamı yada bır kısmının alınmasına %30 verılıoyr. benım anlamadığım sımdı annem %60 %70 arası ıs malullük kartında yazıyor sanırım bu ıs göremez raporu benım anlamadığım malullükte %40 oran olmassa emeklı olamıyorsun yanı malulen dıger anlamadığım da annem kadın hastalıkları mesane rahım ve yumurtalıklarının alınması mı yoksa bunlarda 2 VEYA 3 EVREDE KANSER MI BEN ONU ANLAMADIM bu durumda o cetvelde kanserle ılgılı bır oran varmı ? eger yoksa sımdı gıdıp raporunu % 30 a düşürerek belkıde rısk alıcak.... tam cevap alamadım aslında bu hastalığı yasamıs ve atlasmış bırı olsa o tam anlatır dı

arkadaşım bu raporu anneniz ne zaman aldı eğer çok önceden almışsa onu bilmem ama oranlar sürekli değişiyor değiştiriyorlar yani 10 sene önce 80 alanlar bugün 20 ye bile düşebiliyor ayrıca malulen emeklilikte 40 değil enaz 60 olması gerekir emekli olabilmesi için

ewet bende onu soyluyorum annem 2001 de aldı ılk mjde yazdığım gıbı bende dıyorum kı egr az verceklerse hıc uğraşmayalım yada gıttı dıyelım oranı 30a dusurdu maullugu ıptal mı olur ole bır gerı alma gıbı sorun çıkar mı

annenizin raporu sürekli ibarelimi yoksa kontrol ibarelimi ayrıca sizden raporu kim istedi sgk mı malulen emeklilik hakkı geri alınmaz zaten hak etmemişse malullük verilmez

agk ıstemedı annem sureklı emeklı zaten14 yıl oldu ennem kanser (mesane kanserı) olduğundan ayda 3 veya 4 gun yollarda gecıyor bu yüzden engellı kımlıgı almak ıstıyor kart yaptırmak ıcın ve bu nedenlede rapor alması gerekiyor sımdı bende dıyorum kı eger malullugunu engelleyecekse ne gerek yok almasın daha ıyı. bu yüzden Tam emın olmak gerek...

kardeşim gitsin alsın bişe olmaz malullükten çıkmaz zaten malül olmasaydı o hak verilmezdi ona

Üst Alt