Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tümör tekrarladı, % kaç rapor alabilirim?

trn59

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
4 yıl önce tiroid papiller ca tümör küçüktü sap lob alındı sadece bu yılda testis tm ile sol orşiektomi yapıldı ve tümör kanseri çıktı kaç oran alırım acaba ? Hemşirelik okuyorum ekpss ye girsem normal kpssye girebilirim

Eski hesabıma mailime ulaşamasığımdan yeni hesap açtım.Benzer durumda olanlar için yazayım raporumu aldım. Yüzde 60 onkoloji verdi yüzde 10 endokrin verdi ayrına yüzde 10da üroloji verecekti ama ürolojici illaki ultrason çekelim testis yokkuğu için deyince çekmedim usg hemen çekimi için 100 tl istendi randevu 1 ay sonraya verdiler ama doktorun tavrına sinirlendiğimden almadım muayeneylede olur ama usg çekelim der gibi (fırat üni hastanesinde ) sürekli olarak verildi toplamda yüzde 64 oldu engel oranım ürolojiye uğramadım.

Birde ekpss ile ilgili soru sormusum cevap gelmemişdi ama yasayarak deneyimledim o konuyada açıklık getireyim 2020 kpssye girdim 15indede 2020 ekpss lisansada girdim bir sıkıntı çıkmadı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Üst Alt