Tüp mide engel orani
Arkadaşlar sadece işe girebilmek ,çalışmak için,engelli raporuna başvurduk.bahsetmistim
47 yaş halamiz icin. Heyet kağıdı verildi dr ları gezdi.genel cerrahi dr u na tüp mide ameliyatı oldum.. hemoroid ameliyatı oldum diye anlattı. 1 kez karnında beze alindi agiriyodu .hatta alan kendisi gittiyimiz dr.1 kez koltuk altı kıl dönme si ameliyatı oldu.
Beraber gittik.dr bunlar önemli değil kanser vs varmi dedi bizde yok dedik .bize oran verdi mi bilmiyoruz kağıdı imzaladı o kadar .patoloji yoktur yazmis..lutfen daha önce bu sitede okumuştum şimdi bulamadım baltazar formülü nde tüp midenin sayfa görüntü veya linkini bize atarmisiniz.bide hemoroid de sindirim hastalığı diye yazılıydı bulamıyorum burda.onlarla tekrar dr a gitsek sonuç deyisirmi .lutfen çok ihtiyacı var ise.ama sağlıklı sayılmaz.
.cunku dahiliyeye de gittik teyzem ac gitti bira, rahatsız oldu..dr ondan mi bilmem kan tahlili istedi açlık kanı 110 cıkmış e nabiz a baktık onu alicaz .daha önceki tahlillerde hep benzer yuksekmi..110. .birşey çıkarmı bundan ....bo
Z01.0 - GÖZ VE GÖRME MUAYENESİ
H52.0 - HİPERMETROPİ
Göz e bunu yazmislar
Fizik tedavi de
M50.9 - SERVİKAL DİSK BOZUKLUĞU, TANIMLANMAMIŞ
M54.4 - LUMBAGO, SİYATİK İLE
Yazmis
Üroloji
N31.9 - MESANENİN NÖROMUSKÜLER DİSFONKSİYONU, TANIMLANMAMIŞ
Yazmis
Ortopedi bagamsız desteksiz mobilize yazmis kadın ayakları ağıriyo içe basarak yuruyo
Kbb işitme sol kulak yazmis
Hiçbirinde oran yok
Bilgisi olanlar yorum yapabilirmi.pisikiyatriye salı gidicez
11.04.1Panik bozukluk F41.0 raporu var 3 yıldır bundan birşey cikarmi