Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tüp mide ile verilecek rapor oranı nedir?

hkt

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaslar

Tup mide ameliyatinin engel orani kactir??

Rapor alırken genel cerrahi doktoruna tüp mide ameliyatı olduğumu söyledim, geçmiş olsun dedi, engel oranı vermedi...

Tüp mide için rapor oranı verilir mi?

Ablam 45 yasinda bel bacak sırt ağrısı ve obezite den farklı sorunlardan mecburen tüp mide ameliyatı oldu.simdi yürürken zorlanmiyo, ama 1,2 saatten fazla ayakta kalamiyo.ağrısı oluyo.bacaklari zedelenmiş .. engelli rapora başvursak işe alımda enazindan bi faydası olurmu.raporu var diye anlayış gösterirler işkur filan...tup mide engel oranı nedir .

Tüp mide engel orani

Arkadaşlar sadece işe girebilmek ,çalışmak için,engelli raporuna başvurduk.bahsetmistim

47 yaş halamiz icin. Heyet kağıdı verildi dr ları gezdi.genel cerrahi dr u na tüp mide ameliyatı oldum.. hemoroid ameliyatı oldum diye anlattı. 1 kez karnında beze alindi agiriyodu .hatta alan kendisi gittiyimiz dr.1 kez koltuk altı kıl dönme si ameliyatı oldu.

Beraber gittik.dr bunlar önemli değil kanser vs varmi dedi bizde yok dedik .bize oran verdi mi bilmiyoruz kağıdı imzaladı o kadar .patoloji yoktur yazmis..lutfen daha önce bu sitede okumuştum şimdi bulamadım baltazar formülü nde tüp midenin sayfa görüntü veya linkini bize atarmisiniz.bide hemoroid de sindirim hastalığı diye yazılıydı bulamıyorum burda.onlarla tekrar dr a gitsek sonuç deyisirmi .lutfen çok ihtiyacı var ise.ama sağlıklı sayılmaz.

.cunku dahiliyeye de gittik teyzem ac gitti bira, rahatsız oldu..dr ondan mi bilmem kan tahlili istedi açlık kanı 110 cıkmış e nabiz a baktık onu alicaz .daha önceki tahlillerde hep benzer yuksekmi..110. .birşey çıkarmı bundan ....bo

Z01.0 - GÖZ VE GÖRME MUAYENESİ
H52.0 - HİPERMETROPİ

Göz e bunu yazmislar

Fizik tedavi de

M50.9 - SERVİKAL DİSK BOZUKLUĞU, TANIMLANMAMIŞ
M54.4 - LUMBAGO, SİYATİK İLE

Yazmis

Üroloji
N31.9 - MESANENİN NÖROMUSKÜLER DİSFONKSİYONU, TANIMLANMAMIŞ
Yazmis

Ortopedi bagamsız desteksiz mobilize yazmis kadın ayakları ağıriyo içe basarak yuruyo

Kbb işitme sol kulak yazmis

Hiçbirinde oran yok
Bilgisi olanlar yorum yapabilirmi.pisikiyatriye salı gidicez
11.04.1Panik bozukluk F41.0 raporu var 3 yıldır bundan birşey cikarmi

Alime34 Bu rahatsızlıklardan işinize yarayacak bir engel oranı yani %40 ve üzeri oran alamazsınız belki çok düşük bir oran verirler ama %40 altı oldumu bir işinize yaramaz.

Karaduman dahiliye kan testi yaptı karaciğer değerleri bayağı yüksek mis .bu tüp mide sonrası aslında hep öyleydi.tahlilleri ama araştırmadaki dahiliyeci birşey dememişti.. . tekrar başka test yaptı ondada yüksek çıktı şimdi gastroentroloji ye sevk etti o da rapor alacağı hastanede yok şimdi randevu ariyo. Randevu alınca heyet evrakı yapan birime gidip ben randevu aldım doymuşsun oda yazı yapıyomuş 2 gün de o sürüyormuş.1 hafta oldu başlayalı. Oraya gidince bide gün verirse tahlil vs. 20 gün geçerse diğer dr.lar.rapor iptal oluyomuş.. raporuna tipide ve başka karışık şeyler yazmis.kadin beli kolu sürekli ağıriyo.kac dr gitti film emar fıtık duzlesme dendi..bu dr diyo ki eklem ağrıları bu değerler çok yüksek ondan.kadin evde günlük işlerde bile cabuk yoruluyodu.dahiliyede ortopedide hiç birşey demeyip iki ilacla yolluyodu.bakalim nolacak.cerrahi tüp mideye oran vermedi kanser geçmişi varmı dedi yok deyince imza atıp çıktı.zaten dinlemedi..bu gastrolojide bu değer yüksekliği tüp mideden çıkarsa oran alırmı acaba @herkes

Üst Alt