Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türk Hava Yolları engelli çalışan kadrosu

soneman

Üye
Konular
54
Reaksiyonlar
25

Yoğun bakanlık sgk sosyal medya şikayetlerim gecen yıl bu yıl ben şirkete dönmesemde Engelli alımı actırdım yüzbin kişi çalışan thy en az 3bin engelli çalıştırması gerek Varlık fonu denetim baskı yok Devlet şirketinde en cok 100 civarı engelli calışıyor

Engelliyim thy de son senelerde hastalandım 2yıl mobing gördüm maaşımı düşürdüler attılar hasta hasta ekmeğimle oynadılar durmadım durmucam

İşe gireceklere hayırlı olsun

Tam olarak devlete bağlı değil, devlet destekli özel şirket demek daha doğru olur. Bu yüzden pandemşde maaş düşürme ya da işten çıkarma gibi şeylerin olması doğal. Ama genel olarak birçok kamu kurumundan daha iyi özlük haklarının olduğu kesin.

@berke26,
Doğal dediğin başına gelince anlarsın

20 yıl tek çalıştığın iş yerinde hastalanınca şirkete gelen torpilli prensler uğraşıp atılırsa iş bulamazsan

Doğal mı dersin çok Engelli atıldı thy de

@soneman, Doğal dedim, kolay demedim. Heçen hafta Hacettepe'de rektör 13 tane kaç senelik işçiyi işten çıkardı? Onlara dokunulan bir ülkede sana dokunulmayacağını düşünmek anormaldir bana göre.

@berke26,
Hastayken atılırsan Hasta hasta iş bulmak ilerlemiş yaşta

Yazdığım gibi uğraşanlar olursa Doğal mı dersin Lanet mi okursun

Doğal demen doğru değil

Kamu şirketini kendimin sanan emekliliği dolmuş 50 yaşı gecen maaşları 500bintl den fazla olan yöneticiler 1yıldır yüzlerce eyt liyide çıkardı

@soneman, Hacettepe'den arılanlardan biri engelli, biri kanserdi

Sanki işten ben atmışım gibi tavır yapma bana. Yıllarca ben de işsiz kaldım.

Pandemide her kurum personel çıkardı. Kurumların işleyişi durdu çünkü. Dünyada bildiğin hayat durdu, ekonomi durdu. Sence buna rağmen doğal değil midir?

@berke26,
Arkadaşım thy her şirket değil uzun yıllar çalıştım 2000 sonrası çok değişti Thy özel gibi görünen devletten gelen torpilli şirketi kendinin sanan yöneticiler dolu
Thy devlet şirketi zarar etmesi kar etmesi tcdd hep zarar örnek

thy yüzde4 çalıştırmalı yüzde3 bile yok 100 civarı engelli var 100bin kişi çalışan Thy

@sokr@t,
Ben almadılar ama ciddi sgk bakanlık sosyal medya şikayetlerim zorunlu attılar hatta tehdidi edildim mahkemeye vereceğim dediler şirketten bende devam dedim

@soneman, O zaman bana yükleneceğine mahkeme aç, ne yapacaksan yap ve hakkını savun. Burası Türkiye, gelişmiş ülkeler gibi liyakat ve hukuk bekleme. Böyle liyakatsızlık ve hukuksuzluğun olduğu bir ülkede her şeyin doğru düzgün işlemesini de bekleme.

@berke26,
Arkadaşım 3.5 yıl sürdü mahkemem kazandım almadılar thy yönetim kurulu başkanına cıktım almadılar Vedat ışıkhan çevirdim yardımcı olucam dedi olmadı daha yazamıyorum ama kavgam bitmedi

Doğal deme böyle durumlara lanet oku

Thy de sadece maaş lar düşürüldü pandemi de ve 11 eylül abd uçak kazalarında atılan yok

@berke26,
Berke devam et Doğal de birgün hatırlarsın bu yazdıklarını bekle

Allah kahretsin o acımasızları ekmeğiyle hasta insanlarla oynayanları

@soneman, Ben de senelerdir acı çekiyorum. Maalesef bu acılar da doğal, sıef rahatsızlığım yüzünden işsiz kaldığım dönemler de doğal. Belki de ömür boyu bekar ve yalnız kalacağım gerçeği de doğal.

Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun doğal olan dünya döngüsüdür
Hastalıklar acımasız insanlar ise savaşçıları direnmesi gereken bazen yaptıklarımız yüzünden ceza olarakta gelir
Tek cumhurbaşkanı kaldı ceviricem yüzde 3 kuralını koydu ama thy varlık fonuna aldı thy engelli çalıştırmıyor Thy deki yöneticileri atılan engellileri anlatacağım birgün tv görürsen şaşırma
50 ye merdiven dayanınca iş bulmak çok zor hastayken

Yaşın kaç sedef hastasıysan rahmetli babam ölene kadar çekti bsğışıklık iğnede olamıyordu akciğer sağlam değildi kremle doku hayat

Son düzenleme:
Üst Alt