Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türk hava yollarının yalandan engelli indirimleri

Konular
57
Reaksiyonlar
1
Arkadaslar thy de bilirsiniz engelli indirimleri var bunlar iç hat %20 dış hat %25 ama bunlar yalan sistemimiz yozlaştığı gibi burasıda yozlaşmış bunu söylememin sebebi şu thy müşteri hizmetlerini aradım bana miles&smiles kartı cıkartın dediler yaptım yurt dışına cıkaçaktım bilet bakayım dedim düz mantıkla bilet fiyatı mesela 1000 tl dimi bize 750 tl olması gerekirken sadece indirim koltuk indirimi oda 220 250 tl gibi rakam vergi harçvs. Indirim yok zaten vergi harç sırf 750 tl tutuyor yani kısaca 45 50 tl gibi indirim uygulanıyor oda 950 tl gibi raakam yapıyor kanmayın bu yalanlara dikkat edin

Yıllardır bu böyle .Ne zaman değişecek bu haksızlık acaba.Normal bir insanın 1000tl ye aldıgı bileti engelli indirimli haliyle 950tl ye alıyor hatta bazen aynı bilet 1100-1200 e geliyor engelli için

Üst Alt